Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

  Сьогодні, 21 вересня, у всьому світі відзначають Міжнародний День Миру. Учні  Кленовецької гімназії також долучилися до святкування цієї події. З нагоди цього свята відбулась гра «Нам потрібне мирне небо». Епіграфом заходу стали  слова Миколи Тихонова: «У кожного, ким  би він не був, чим би він не займався, є один борг, який потребує самовідданого  й вірного служіння: захищати мир». У грі взяли участь 2 команди  учнів  5-го та 6-го класів. Приєдналися до святкування і учні 9-го класу, які мали випереджувальне завдання – підготувати повідомлення про День Миру.
  На початку гри капітани представили назву та девіз своєї команди. Кожна команда пройшла ряд станцій:
«Гортаючи сторінки історії» потрібно було пр ... Читати далі »

Переглядів: 273 | Додав: Maryna | Дата: 21.09.2021 | Коментарі (0)

  Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.  А тому,  на розпорядження відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров’я Кольчинської селищної ради,  з 6 по 10 вересня в Кленовецькій гімназії проводився Тиждень фізкультури і спорту. Його мета – виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, взаємовиручки і підтримки.
  Учителем  фізичної культури  М.Крисиною  було розробл ... Читати далі »

Переглядів: 230 | Додав: Maryna | Дата: 10.09.2021 | Коментарі (0)

1 вересня 2021 року, Кленовецька гімназія зустрічала школярів після літніх канікул. Перший день навчання  - завжди урочистий і надзвичайно хвилюючий день.  Відкривала свято привітаннями та настановами для школярів директор школи Світлана Іванівна Лукань.
  Головними  на святі  були, звичайно,  першокласники, яких провели на свято  батьки, випускники та їх перша вчителька Мальованик Ольга Іванівна. Наймолодші учні  старанно підготувалися до Дня знань: вивчили віршики, продекламували їх перед усіма школярами та пообіцяли, що будуть  сумл ... Читати далі »

Переглядів: 345 | Додав: Maryna | Дата: 01.09.2021 | Коментарі (0)

 30 серпня 2021 року у Кленовецькій  гімназії відбулося перше засідання педагогічної ради на тему: «Вдосконалення освітнього середовища школи з метою ефективного розвитку пізнавальних інтересів та підвищення якості навчально-виховного процесу через впровадження інноваційних педагогічних технологій».
Порядок денний:
1. Про вибори секретаря педагогічної ради (С.Лукань);
2. Про підсумки діяльності  педагогічного колективу у 2020/2021 н. р. та завдання на 2021/2022 н.р. (С.Лукань);
3. Про схвалення освіт ... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: Maryna | Дата: 30.08.2021 | Коментарі (0)

  Сьогодні, 24 серпня, українці святкують 30 річницю Незалежності України. Це молодий вік, але ми маємо багатовіковий літопис, переданий від діда до батька, від батька до сина. Українська жага до волі та незалежності пройшла скрізь віки і створила той фундамент, на якому ми міцно стоїмо. Кожен з нас отримав свободу, яка є нашою спадщиною .
  Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
  Ми горді тим, що ми українці, що ми славного роду. Ми любимо свою мову, свою культуру, традиції, які будемо передавати своїм нащадкам.
  Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної зе ... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: Maryna | Дата: 24.08.2021 | Коментарі (0)

Дорогі українці! Вітаємо вас з національним святом – Днем державного прапора України! Сьогодні український стяг уособлює минуле, сьогодення і майбутнє громадян нашої країни. Наш прапор по праву уособлює суверенітет нашої країни, стверджує, що український народ – господар на своїй землі і йому вирішувати, як краще облаштувати свій будинок, якою дорогою йти. В ньому відображена славна багатовікова історія України, наповнена сторінками мужності і героїзму в часи важких випробувань і великих звершень. Бажаємо всім українцям миру, щастя, благополуччя, успіхів в роботі і у всіх починаннях на благо Вітчизни! Бажаю всім нам бути гідними пам'яті наших попередників, які працею, здоров'ям, а деколи і своїм життям створювали славу і велич Державного прапора країни!  Зі свято ... Читати далі »

Переглядів: 191 | Додав: Maryna | Дата: 23.08.2021 | Коментарі (0)

  У суботу, 3 червня, в Кленовецькій гімназії  пролунав останній дзвоник. Діти із нетерпінням чекали цього дня. Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція. Для більшої частини учнів це  чергова сходинка до вершини знань та просто оповіщення про прихід шкільних канікул.  Але для випускників закінчення шкільного року– це бентежне і дещо сумне прощання з безтурботним дитинством та рідними шкільними стінами.
  Першою із урочистим словом до школярів звернулась директорка гімназії Світлана Іванівна Лукань. Вона побажала всім учням хорошого відпочинку влітку, а випускникам – вдалої життєвої  стежини.  Діти отримали грамоти за високі успіхи у навч ... Читати далі »

Переглядів: 323 | Додав: Maryna | Дата: 05.06.2021 | Коментарі (0)

  3 червня 2021 року у Кленовецькій гімназії відбулось чергове засідання педагогічної ради на тему: «Про аналіз діяльності роботи педагогічного колективу в 2020/2021 навчальному році»
  Порядок денний:
     1.  Аналіз навчальної діяльності школи за 2020 / 2021 навчальний рік – директор школи С. Лукань.  
     2.  Про виконання навчальних програм за 2020/2021 н.р - вчителі початкових класів, вчителі- предметники.
     3.  Про якісний склад учнів 1-8 класів, переведення їх у наступні класи та нагородження Похвальними  листами учнів ... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: Maryna | Дата: 05.06.2021 | Коментарі (0)

  Міжнародний день захисту дітей відзначають щорічно 1 червня. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. Саме від нас залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Саме  в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край. Справжнє дитинство повинно бути яскравим, різнобарвним, цікавим і затишним.
  Веселою, розважальною програмою був насичений перший літній день у Кленовецькій гімназії під гаслом «Дітям – радість, дітям – сонце, дітям – мир і доброта!» Для дітей немає нічого кращого, ніж відпочинок на природі. Напевно, цим гаслом керувався 5 та 9 клас, плануючи 1 червня разом із класними керівниками ... Читати далі »

Переглядів: 268 | Додав: Maryna | Дата: 01.06.2021 | Коментарі (0)

  З 17 по 21 травня 2021 року у Кленовецькій гімназії провели Тиждень безпеки дорожнього руху.  Завдання тижня – нагадати учням про необхідність дотримання Правил дорожнього руху.
 У рамках Тижня були проведені різноманітні тематичні заходи: вікторина «Мій друг – дорожній рух» для учнів 5-6-х класів, цікаві години спілкування «Мій друг-безпечний рух», «Автомобіль. Дорога. Пішохід» у 7-9 класах, проведені інструктажі з ПДР.
  Життя людини має дуже велику цінність. А безпека на дорозі – це і є, насамперед, безпека життя. Саме це твердження стало гаслом  єдиного національного уроку "Безпечна дорога додому", який провели класні керівники 21 травня з у чнями 1-9 класів. В ході уроку діти ознайомилися з правилами перех ... Читати далі »

Переглядів: 250 | Додав: Maryna | Дата: 23.05.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 49 50 »
Форма входу
Час
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА