Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Вересень » 10 » тиждень фізичної культури та спорту
18:45
тиждень фізичної культури та спорту

  Усім відомо, що найціннішим скарбом для людини є здоров’я, а кращим другом здоров’я був і залишається спорт.  А тому,  на розпорядження відділу освіти, культури, молоді й спорту та охорони здоров’я Кольчинської селищної ради,  з 6 по 10 вересня в Кленовецькій гімназії проводився Тиждень фізкультури і спорту. Його мета – виховання в учнів ціннісної орієнтації на здоровий спосіб життя; залучення учнів до систематичних занять фізичною культурою і спортом; виховання взаємодопомоги, дисциплінованості, сміливості, наполегливості, завзятості, витримки, взаємовиручки і підтримки.
  Учителем  фізичної культури  М.Крисиною  було розроблено план заходів як спортивного, так і виховного характеру.  План проведення передбачав різні спортивні заходи відповідно до вікових особливостей учнів. До насиченої і змістовної програми Тижня ввійшли різні конкурси, змагання, естафети, в яких учні радо приймали участь, проявили витривалість, силу волі, терпіння.
 Учні  взяли участь у змаганнях з перетягування канату, змагалися у стрибках на скакалці, відбулися футбольні поєдинки між класами та волейбольний турнір. Ми раді, що наші учні не лише спортивно розвинені, а також і інтелектуально, адже 10  вересня було проведено між всіма учнями конкурс щодо  розгадування кросвордів на спортивну тематику.
  Усі учасники заходу отримали позитивний заряд енергії, адже переможених не було. Цей тиждень став для кожного ще одним кроком до безпечного та здорового способу життя.

 

Переглядів: 236 | Додав: Maryna | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Вересень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА