Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Червень » 5 » зі святом останнього дзвоника!
19:52
зі святом останнього дзвоника!

  У суботу, 3 червня, в Кленовецькій гімназії  пролунав останній дзвоник. Діти із нетерпінням чекали цього дня. Останній дзвоник – це чудова шкільна традиція. Для більшої частини учнів це  чергова сходинка до вершини знань та просто оповіщення про прихід шкільних канікул.  Але для випускників закінчення шкільного року– це бентежне і дещо сумне прощання з безтурботним дитинством та рідними шкільними стінами.
  Першою із урочистим словом до школярів звернулась директорка гімназії Світлана Іванівна Лукань. Вона побажала всім учням хорошого відпочинку влітку, а випускникам – вдалої життєвої  стежини.  Діти отримали грамоти за високі успіхи у навчанні та активну участь у культурно-масовому житті школи. За доброю традицією   отець  Ярослав  благословив школярів та випускників на добру дорогу, випускникам побажав віри в майбутнє, гарно скласти іспит на дорослість та,  у будь-якому випадку,  залишатися людьми.
  Свято пройшло з  піснями і танцями. Родзинкою  святкової лінійки став такий собі флешмоб, під час якого випускники виконали запальний танець під сучасні пісні та шкільний вальс одночасно.
  Щирі слова побажань та настанов для випускників звучали й з уст їх батьків. Зворушливим був танець випускників із батьками. На завершення для них пролунав Останній дзвінок. Все пройшло просто і зі смаком.
  Хочеться побажати випускникам , щоб  все те нове, що прийде в їх  життя, було яскравим, добрим і правильним. Нехай Вам щастить у цьому непростому дорослому житті, дорогі випускники!  З повагою педагогічний колектив школи.

 

Переглядів: 328 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА