Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів
Цього тижня у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів почався методичний тиждень і саме 12 лютого відбулось ІV засідання суспільно-гуманітарного циклу.
«Природа як джерело натхнення, а її зображення  - засіб вираження  почуттів японців». Саме на таку тему  вчитель світової літератури Дулов Д.А. провела відкритий урок у 5 класі. Урок пройшов цікаво, що і відмітили присутні на уроці члени методичного об'єднання та головний спе ... Читати далі »
Переглядів: 675 | Додав: Maryna | Дата: 12.02.2013

У лютому  у нашій школі проходить місячник з БЖД, метою  якого є вироблення в дітей умінь і навичок захисту свого життя й здоров'я під час звичайних та надзвичайних ситуацій, а також  формування й розвиток у дітей високих морально-психологічних якостей: мужності, відваги, витримки, ініціативи, кмітливості, взаємної виручки тощо. Протягом місяця заплановано провести ряд заходів, зокрема: інструктажі для учнів та  бесіди класними керівниками з попередження дитячого травматизму в побуті. В  рамках місячника безпеки життєдіяльності вчителькою основ здоров'я Шваб І.О. було проведено  комплекс бесід по застереже ... Читати далі »
Переглядів: 989 | Додав: Maryna | Дата: 06.02.2013

29 січня в нашій школі відбулись чергові загальношкільні учнівські збори на яких було підведено підсумки роботи учнівського самоврядування за І семестр 2012-2013 н.р.. Присутні учнівський та педагогічний колективи, заслухали звіти роботи комісій. Зокрема,  комісією дисципліни та порядку було прозвітовано про облік відвідування учнів школи, прозвучали прізвища тих учнів, які не відвідують школу без поважних причини. Також, була звернена увага на дисципліну в школі, яка бажає бути кращою. Санітарна комісія оголосила результати перевірки санітарного стану класів протягом І семестру та підготувала доповідь: «Особиста та побутова гігієна».
На зборах виступила вчитель історії та правознавства ... Читати далі »
Переглядів: 632 | Додав: Maryna | Дата: 30.01.2013

24 січня в Залужанській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося нагородження учасників конкурсу «Вчитель року-2013». Багато теплих слів і вітань отримала переможниця конкурсу в номінації "Музика" Марія Йосипівна Окс.
Марія Йосипівна працює музичним керівником Кленовецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів. Вчителька є надзвичайно талановитою і творчою особистістю, крокує в ногу з сучасністю. На своїх уроках вміло прививає в учнів любов до музичного мистецтва, використовуючи сучасні інноваційні технології. Всім в ... Читати далі »
Переглядів: 607 | Додав: Maryna | Дата: 25.01.2013

В нашій школі продовжується проведення конкурсу з різних предметів «Альбус». Саме сьогодні був проведений конкурс з німецької мови серед учнів 5-9 класів вчителем  Машкаринець Н.Е.  Учні брали активну участь у написанні завдань, яких  було 25,  різного рівня складності. Перед тим, як виконувати завдання, учні заповнили анкети, які ра ... Читати далі »

Переглядів: 595 | Додав: Maryna | Дата: 22.01.2013

Історія становлення державності завжди складна і заплутана. Кожен народ пройшов довгий шлях з війнами, горем та втратами.
Але історія українського народу найтяжча і найболючіша, адже збудована вона була на кістках тих, хто не жалів себе у боротьбі за соборність України. 
Починаючи з 1999 року Указом президента України день Соборності відзначають 22 січня. Саме тому в нашій школі відбулися виховні заходи, де учнів проінформували про історію становлення української державності. Вчитель історії Меденці О.Д. наголосила, що починаючи з 2011 року Указом Президента Ук ... Читати далі »
Переглядів: 549 | Додав: Maryna | Дата: 22.01.2013

21 січня 2013 року у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів розпочався І етап конкурсу за сприянням ІНСТИТУТУ РОЗВИТКУ ШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ з української мови та української літератури. Конкурс проходив в 4 етапи. Участь брали учні 5-9 класів. Зокрема,  з української мови учасників було 15, з української літератури - також 15. Даний конкурс був проведений вчителем української мови та літератури Переста Т.Й.
22 січня в школі буде проведений такий самий конкурс ... Читати далі »
Переглядів: 674 | Додав: Maryna | Дата: 21.01.2013

Шановні колеги, учні, батьки!

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у кожну Вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду, впевненість у майбутньому.

... Читати далі »
Переглядів: 423 | Додав: S_Admin | Дата: 31.12.2012 | Коментарі (0)

Новий рік… Найбільше задоволення приносить не саме свято, а його очікування та підготовка до нього. І немає значення, скільки тобі років, тому що це найяскравіше свято дитинства – з ялинкою, танцями, піснями, подарунками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом та Снігуронькою.
Ніщо не може зрівнятися з новорічним святом, коли оживають казкові герої. Та що вже казати дітям, коли в дорослих це свято викликає щиру посмішку та радість.
Напередодні Новорічних свят, яких учні чекають весь І семестр, гості нашої школи мали чудову нагоду здійснити незвичайну подорож до різних казок, оскільки відбувся казково-чарівний новорічний бал-маскарад, у якому взяли участь всі класи, під керівництвом педагога-організатора ... Читати далі »
Переглядів: 947 | Додав: Maryna | Дата: 28.12.2012

Багато свят є в нашого народу. Зима приносить нам ще одне.  Різдво Христове — найбільш довгоочікуве свято, якого чекають   не тільки діти, а й дорослі.
Ми живемо у прекрасний час, коли відроджуються національні традиції; все те, що було здобуте віками. Кожен народ має свої символи і святині, звичаї та традиції. Одна з таких традицій — постановка вертепів. Різдвяні свята починаються  зі Святвечора. Святвечір відомий такими дійствами, як колядки і вертеп.
Хоча вертеп спочатку означав саме ляльковий театр, згодом так стали називати і живий людський театр, фольклорний, з костюмами. У сучасному вертепі йдеться про події, які відбулися понад 2000 років тому в містечку Вифлеємі з Марією та Йосипом, про народження Спасителя людства — Христа.
... Читати далі »
Переглядів: 414 | Додав: Maryna | Дата: 26.12.2012

« 1 2 ... 47 48 49 50 »
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА