Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2012 » Грудень » 28 » Свято нового року у нашій школі
21:53
Свято нового року у нашій школі
Новий рік… Найбільше задоволення приносить не саме свято, а його очікування та підготовка до нього. І немає значення, скільки тобі років, тому що це найяскравіше свято дитинства – з ялинкою, танцями, піснями, подарунками, веселими перетвореннями, Дідом Морозом та Снігуронькою.
Ніщо не може зрівнятися з новорічним святом, коли оживають казкові герої. Та що вже казати дітям, коли в дорослих це свято викликає щиру посмішку та радість.
Напередодні Новорічних свят, яких учні чекають весь І семестр, гості нашої школи мали чудову нагоду здійснити незвичайну подорож до різних казок, оскільки відбувся казково-чарівний новорічний бал-маскарад, у якому взяли участь всі класи, під керівництвом педагога-організатора Неуман М.Ю. Дівчатам випала чудова нагода  одягти свої пишні плаття, а хлопці мали змогу  показати всю свою творчість та фантазію.
Новорічні пригоди казкових персонажей у виконанні учнів 5 класу приємно вразили присутніх. Гучними оплесками діти зустріли Діда Мороза та Снігуроньку, ролі яких виконували учні 9 класу Лендел Іван та Данчо Крістіна. Не можна не згадати ведучих новорічного заходу, учнів 6 класу, Орос Юрія та Волонтир Ярославу. Найкращим продовженням Новорічного свята стала дискотека. Учні показали, що самі можуть не тільки прикрасити зал, але й виступити в якості танцюристів, звукооператора та діджея.
А починалось свято Рідзвяним вертепом, у якому учні розповіли про історію народження Ісуса Христа, колядували та щедрували, виступали у ролі пастушків, мудреців, ангелів. Директор школи, Світлана Іванівна Лукань, привітала всіх з наступаючим Новим роком, побажала всім здоров'я та Божої благодаті.
Переглядів: 939 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА