Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Червень » 1 » день захисту дітей
14:46
день захисту дітей

  Міжнародний день захисту дітей відзначають щорічно 1 червня. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. Саме від нас залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Саме  в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини й рідний край. Справжнє дитинство повинно бути яскравим, різнобарвним, цікавим і затишним.
  Веселою, розважальною програмою був насичений перший літній день у Кленовецькій гімназії під гаслом «Дітям – радість, дітям – сонце, дітям – мир і доброта!» Для дітей немає нічого кращого, ніж відпочинок на природі. Напевно, цим гаслом керувався 5 та 9 клас, плануючи 1 червня разом із класними керівниками Крисиною М.І. та Шваб І.О. прогулянку  до парку, де діти активно відпочивали граючі у рухливі ігри. Такі спільні прогулянки з друзями, однокласниками дуже об'єднують. Це дає поштовх до дружби один з одним. Крім того, подібні заходи вирішують і виховні завдання: діти набувають досвіду емоційно-позитивного ставлення до природи, виникає любов до неї, прагнення берегти природу.
  Також, в  цей день в нашій школі традиційно проведено конкурс «малюнок на асфальті», де   діти мали змогу зобразити свої мрії та поділитися ними з іншими. Дитинство багате можливостями — пора майже ідеальної обдарованості. Потрібне й цікаве в цей час — ідентичні поняття. Щоденно відкриваючи світ, виповнюючись знаннями, досвідом, почуттями, невимовно збагачуються дитячі душа, серце, розум.
  Неперевершені враження, гарний настрій та позитивні емоції отримали діти  від святкування Міжнародного дня захисту дітей.
  1 червня - це не тільки галасливі і веселі святкування дітвори, але й нагадування суспільству про необхідність дотримання і пошани прав дитини, як необхідної умови для формування гуманного і благополучного суспільства.

 

Переглядів: 277 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Червень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА