Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

   Людське життя сповнене надій, сподівань, прагнень. На жаль, ніхто не захищений від раптових подій, які здатні перевернути звичайний ритм життя. Нещасні випадки, що трапляються з людьми в побуті і на виробництві можуть призвести до втрати працездатності, обмежити фізичні можливості та кардинально змінити звичний спосіб життя. Завдання суспільства ― не залишити людину наодинці зі своїми проблемами, а надати всю необхідну допомогу для відновлення здоров`я, для полегшення фізичного та морального стану  Ось уже 19 рік поспіль, 3 грудня - Міжнародний день людей з інвалідністю –встановлений резолюцією A/RES/47/3 Генеральної Асамблеї ООН 14 жовтня 1992 року, який відзначається щорічно. Генеральна Асамблея закликала держави проводити подальшу інтеграцію осіб із інвалідністю в життя с ... Читати далі »

Переглядів: 179 | Додав: Maryna | Дата: 03.12.2021 | Коментарі (0)

  1 грудня - Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно у межах акції “16 днів проти насильства”. Головна мета — звернути увагу суспільства на цю проблему. З нагоди цієї дати в Кленовецькій гімназії були проведені різноманітні інформаційно-просвітницькі заходи, в ході яких здобувачі освіти поглиблювали свої знання стосовно даного вірусу та протидії загрозі. Учителі у класах провели виховні бесіди щодо цієї болючої теми, а діти змогли висловити свої думки та поставити хвилюючі їх питання. Класним керівником 7 класу  К. Полончак було проведено тематичний захід "СНІД - небезпечна хвороба XXI  ст.", де учні ознайомились з   теоретич ... Читати далі »

Переглядів: 188 | Додав: Maryna | Дата: 01.12.2021 | Коментарі (0)

  В Кленовецькій гімназії з 19.11.21р. по 25.11.21р.  пройшов тиждень психології. Тиждень психології – це завжди свято, марафон спілкування, яскраві події, іноді незабутні враження та відкриття нового в собі. Протягом тижня проводились різні заходи  метою яких було розширення знань учнів з психології, підвищення психологічної компетентності учнів, рівня довіри між учасниками освітнього процесу, а також сприяння розвитку їх особистості,  збагачення знань про внутрішній світ власної особистості та особистості інших людей, прагнення до самопізнання, розкриття творчого потенціалу школярів, створення позитивного емоційного настрою.
  Під час тижня були проведені  заходи, що охоплюють різні види діяльності:  конкурси, ігри, презентації, години спілкування, е ... Читати далі »

Переглядів: 182 | Додав: Maryna | Дата: 29.11.2021 | Коментарі (0)

  Голодомор 1932-1933 років – страшна трагедія в історії нашої держави, яка забрала життя мільйонів людей. Невідома навіть точна цифра. Щоб не повторилися такі події, ми повинні знати і пам’ятати про них.
  З нагоди відзначення пам’ятної для українського народу дати, з метою гідного вшанування закатованих українців та донесення до учнівської молоді  об’єктивної інформації про трагічні події української історії, в закладі було проведено тематичний захід “Не погасити пам’яті вогонь!”, під  час якого окрім пізнавального складника учні поглибили знання про голодні 1932–1933 роки та вчилися шанувати хліб. Вчителька історії О. Меденці ... Читати далі »

Переглядів: 114 | Додав: Maryna | Дата: 26.11.2021 | Коментарі (0)

 25 листопада - Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства над жінками та старт Міжнародної кампанії «16 днів проти насильства».  Шістнадцятиденний період акції охоплює наступні важливі дати: 25 листопада – Міжнародний день боротьби з насильством щодо жінок; 1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом; 2 грудня – Міжнародний день боротьби з рабством; 3 грудня – Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями; 5 грудня – Міжнародний день волонтера; 6 грудня – Вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі; 9 грудня – Міжнародний день боротьби з корупцією;10 грудня – Міжнародний день прав людини.
  Перший день акції в Кленовецькій гімназії розпочався бесідою для учнів 5-9 класів на тему: ... Читати далі »

Переглядів: 187 | Додав: Maryna | Дата: 25.11.2021 | Коментарі (0)

  З нагоди проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху, що проходить у загальноосвітніх навчальних закладах в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні, класні керівники Кленовецької гімназії провели цікаві та  змістовні заходи, які  сприяли вивченню та закріпленню знань учнів з Правил дорожнього руху.
  Учні виготовляли макети світлофорів, розв’язували ситуативні задачі, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання  з Правил дорожнього руху. Вчителі вкотре звернули увагу  учнів на важливість дотримання правил дорожнього руху, а також підкреслили роль світловідбивних елементів на одязі та їхню ефективність у темну пору доби. Переглянувши тематичні відеоролики, діти закріпили знання з правил пов ... Читати далі »

Переглядів: 193 | Додав: Maryna | Дата: 19.11.2021 | Коментарі (0)

 У п’ятницю, 19 листопада, напередодні важливого національного свята - Дня Гідності та Свободи, в  рамках розширення кругозору й обізнаності учнів про рідну країну, ознайомлення з героїчними  сторінками  історії  українського народу,  формування в учнів патріотичних почуттів, в Кленовецькій гімназії  було проведено  урочистий захід «Революція Гідності. Ми повинні пам’ятати».   Учні  підготували інформацію про події листопада 2013 року, декламували вірші про рідну Україну, переглянули відеоролик «Ми різні, але Свобода та Гідність нас об’єднують».  Зміст  понять «гідність» та «свобода», що були головними словами заходу, з’ясовували всім дитячим гуртом за допомогою тлумачного словника т ... Читати далі »

Переглядів: 198 | Додав: Maryna | Дата: 19.11.2021 | Коментарі (0)

  16 листопада – Міжнародний день толерантності. Толерантність, терпимість, повага, добро, любов… Синтез цих понять роблять наше життя особливо значущим та ціннісним. У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності та з метою формування в учнів загальнолюдських моральних цінностей в нашій школі відбувся захід з питань толерантного спілкування та навичок толерантної поведінки.  Ідея заходу заключалась в тому, щоб дітям донести усю багатогранність  поняття «толерантність». Бути людяними, вміти слухати, сприймати та розуміти, пробачати та цінувати, підтримувати та поважати один одного, - саме цьому ми намагаємося навчати наших учнів. На занятті учні з’ясували основні риси толерантності, засвоїли звички толерантної людини, створили  емблему толеран ... Читати далі »

Переглядів: 167 | Додав: Maryna | Дата: 16.11.2021 | Коментарі (0)

  У Кленовецькій гімназії з  5 по 12 листопада  2021 року було проведено  тиждень української мови та літератури під девізом «ПЛЕКАЙМО УКРАЇНСЬКУ МОВУ». Протягом цього періоду учні 5-9 класів змагалися в різних конкурсах.
  Зокрема, між учнями 5-7 класів вчителькою української мови та літератури Переста Т. Й.  8 листопада було проведено мовознавчий двобій  «За Україну, за її мову!..».
  9 листопада   учні 5-9 класів змагалися в конкурсі  читців «Моя улюблена поезія про українську мову» та скоромовок-спотиканок «Хто зможе повторити?».
  Учні 9 класу підго ... Читати далі »

Переглядів: 227 | Додав: Maryna | Дата: 15.11.2021 | Коментарі (0)

26 жовтня  2021 року у Кленовецькій  гімназії   відбулося  друге засідання педагогічної ради.
Порядок денний:
1.    Про адаптацію учнів 1-го та 5-го класів – (кл.кер., практичний психолог Н.Панкова)
2.   Про стан викладання та якість навчальних досягнень учнів з мовно-літературної галузі в початковій школі - (О. Меденці)
3.    Про  національно-патріотичне  виховання  в початковій та базовій школі - ( ... Читати далі »

Переглядів: 203 | Додав: Maryna | Дата: 26.10.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 49 50 »
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА