Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Листопад » 19 » Єдиний національний урок “Безпека на дорозі – безпека життя!”
22:36
Єдиний національний урок “Безпека на дорозі – безпека життя!”

  З нагоди проведення Єдиного національного уроку з безпеки дорожнього руху, що проходить у загальноосвітніх навчальних закладах в рамках Тижня безпеки дорожнього руху в Україні, класні керівники Кленовецької гімназії провели цікаві та  змістовні заходи, які  сприяли вивченню та закріпленню знань учнів з Правил дорожнього руху.
  Учні виготовляли макети світлофорів, розв’язували ситуативні задачі, навчилися читати дорожні знаки, а також намагалися передати в малюнках свої знання  з Правил дорожнього руху. Вчителі вкотре звернули увагу  учнів на важливість дотримання правил дорожнього руху, а також підкреслили роль світловідбивних елементів на одязі та їхню ефективність у темну пору доби. Переглянувши тематичні відеоролики, діти закріпили знання з правил поведінки пішоходів на дорогах, на прикладі конкретних ситуацій, відображених у відео, ознайомились  з порядком дій у разі дорожньо-транспортної пригоди.
  Що може бути важливішим за людське життя? Особливо гостро це питання постає в час невпинного технологічного прогресу, у час, коли людина сама відповідальна за власне здоров’я, життя. Уміння бути обачним серед шаленого транспортного потоку – це і є безпека життя. Хто обізнаний, той попереджений. Знання правил безпечної поведінки на вулиці допоможуть зберегти життя. Будьмо уважними! Бережімо себе!

 

Переглядів: 195 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Листопад 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА