Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

 З 17.05 по 21.05 у Кленовецькій гімназії було проведено тиждень математики вчителькою математики Л.Й.Реберка згідно плану:
17.05. 1.Відкриття предметного тижня. 
           2.Виготовлення  стіннівок.
18.05.  Робота над проектами. 
19.05.  1. Презентація проекту учнями 5 класу:  «Загадкова математика".
2.    Презентація проекту учнями 6 класу:  «Малюємо по точках в координатній площині». 
3.    Презентація ... Читати далі »

Переглядів: 389 | Додав: Maryna | Дата: 23.05.2021 | Коментарі (0)

  У культурі практично будь-якого народу є речі, які яскраво відображають його особливу національну традицію. Вишиванка - яскравий приклад і підтвердження цьому. Українська вишиванка, нарівні з українською писанкою є одним із яскравих символів української культури. До того ж, одягаючи вишиту сорочку, демонструєш не тільки її красу й унікальність, але й засвідчуєш свою приналежність до віковічної української культурної традиції.
  Всесвітній день вишиванки, який відзначають сьогодні, - це свято, покликане сприяти збереженню споконвічних народних традицій створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Наші учні приєднались до цього свята присвяченого українській культурі і традиціям. 20 травня у Кленовецькій гімназії  дрес-кодом дня була вишиванка, і вся школа замайо ... Читати далі »

Переглядів: 269 | Додав: Maryna | Дата: 20.05.2021 | Коментарі (0)

 Сьогодні у Кленовецькій гімназії відбулося свято "Букваря", до якого учні старанно готувалися. Першокласники вітали Букварика та допомагали веселій Абетці зібрати букви. Кожна дитина з радістю говорила про значення літер. Подякували першокласники не лише Букварикові, а й своїм батькам. Свято принесло задоволення і незабутні враження.

Переглядів: 336 | Додав: Maryna | Дата: 18.05.2021 | Коментарі (0)

 15  травня 2021 року в Кленовецькій гімназії  було проведено шкільний  етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Джура – це молодий юнак чи юначка, які йдуть шляхом воїна, здобувають знання, вміння, навички, щоб бути успішними в усьому. “Сокіл” (“Джура”) – це військово-патріотична гра призначена для виховання юних патріотів України! Мета гри — виявляти у дітей рівень фізичної, військової, медичної підготовки, творчі здібності, рівень знань з історії, здатність логічно мислити, співпереживати.
  У шкільному етапі гри взяли участь 2 команди 7–9 класів: рій «Молода Січ» та рій «Вільні козаки». У кожному рою-команді було по 8 учасників.&nb ... Читати далі »

Переглядів: 281 | Додав: Maryna | Дата: 14.05.2021 | Коментарі (0)

  Колектив художньої самодіяльності Кленовецької гімназії 12 травня 2021 року взяв участь у огляді-конкурсі «Дивосвіт дитячих талантів».  Виступ колективу розкривав основні завдання конкурсу, а саме: виховання у підростаючого покоління патріотичних почуттів, поваги до національної культурної спадщини.
  Вдале поєднання музичного, хореографічного мистецтв та художнього читання подарували присутнім хвилини естетичної насолоди від споглядання дитячих талантів!
  Завдяки клопіткій щоденній праці керівників з учнями до конкурсної програми було представлено 7 номерів, таких як:   
-    Пісня «Мамо, я люблю тебе» у виконанні шкільного ансамблю «Ромашка» та учениці 1 класу Попович Тімеї;
-  &n ... Читати далі »

Переглядів: 308 | Додав: Maryna | Дата: 13.05.2021 | Коментарі (0)

 8 травня, Україна  офіційно відзначає День пам’яті та примирення.   Учні та педагоги нашої школи долучились до цієї події. Під  гаслом «1939-1945. Пам’ятаємо! Перемагаємо!» та з  метою виховання в учнів почуття патріотизму та гордості за свою Батьківщину було організовано низку заходів, присвячених Дню пам’яті та примирення. Утверджуючи відзначення 8 травня в європейському дусі “не святкуємо, а вшановуємо”, вчителі нашого закладу згадали Другу Світову з акцентом на ролі людей, які боролися проти нацизму. Класними керівниками були проведені   уроки  пам’яті та  бесіди «Мужність і відвага крізь покоління», на яких висвітлили  події Другої світової  війни та бойовий шлях, що про ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: Maryna | Дата: 07.05.2021 | Коментарі (0)

  У Кленовецькій гімназії відбулося підсумкове засідання МО вчителів суспільно-гуманітарного циклу з порядком денним:
1) розвиток національно - патріотичних почуттів шляхом оптимізації навчально-виховного процесу на уроках суспільно-гуманітарних дисциплін;
2) самоаналіз та самооцінка педагогічних здібностей і професійних якостей членів МО;
3) підсумки роботи МО за навчальний рік.
   По першому питанню заслухали доповідь вчительки музичного мистецтва Сіксай М. Д.  на тему «Розвиток національно - патріотичних почуттів шляхом оптимізації навчально-виховного процесу на уроках суспільно-гуманітарних дисциплін», у якій вчителька зазначила, що саме виховання національних почуттів і є одним з основних засобів консолідації української політичної нації. Патріот ... Читати далі »

Переглядів: 136 | Додав: Maryna | Дата: 05.05.2021 | Коментарі (0)

  Наближається одне з найважливіших свят – Великдень або Світле Христове Воскресіння. Цей день є символом радості, віри, надії, любові. Не можна собі уявити Великодніх свят без барвистих різнокольорових писанок. Писанка  - це неповторне багатство... Його треба берегти, як безцінний скарб! Нам слід пишатися ним перед усім світом.
  Уже кілька років поспіль, напередодні Великодня, у Кленовецькій гімназії проходить  виставка-конкурс «Воскресни, писанко!», із метою відродження, збереження українських народних традицій щодо виготовлення писанок, великодніх атрибутів декоративно-ужиткового мистецтва; сприяння забезпеченню освітньо-культурних потреб учнів, створення умов для їх творчого і духовного розвитку.
  Цього року, учні представили велику  кільк ... Читати далі »

Переглядів: 276 | Додав: Maryna | Дата: 30.04.2021 | Коментарі (0)

 Чергове засідання методичного об'єднання вчителів природничо – математичного циклу відбулось у Кленовецькій  гімназії   28 квітня по темі: «Місце фізичної культури в навчальному процесі». З актуальною темою виступила вчителька  фізичної культури Крисина М.І.
 Мирослава Іванівна зупинилась на важливому завданні сім'ї та школи – вихованні підростаючого покоління фізично здоровими! А також акцентувала увагу на фізичному вихованні, на системі соціально – педагогічних  заходів, ... Читати далі »

Переглядів: 134 | Додав: Maryna | Дата: 29.04.2021 | Коментарі (0)

 Чорнобиль…  Незагоєна рана нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи. У 2021  році годинник життя відраховує 35 років  Чорнобильської катастрофи.  Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.
  26 квітня у Кленовецькій гімназії відбувся тематичний захід  з учнями 6 класу, присвячений пам’яті ліквідаторів аварії на ЧАЕС.  Мета заходу – розповісти дітям  про  трагедію на Чорнобильській атомній станції, розвивати почуття гордості за свій народ,  прищеплювати любов до рідного краю, виховувати почуття співчутливості. Діти слухали про подвиги людей, які брали участь у лік ... Читати далі »

Переглядів: 254 | Додав: Maryna | Дата: 26.04.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 49 50 »
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА