Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

Шановні батьки та учні! З 9 березня 2021 року навчання учнів 5-9 класів буде проводитися дистанційно. Завдання з предметів можна знайти за посиланням:  


Матеріали дистанційного навчання

Переглядів: 141 | Додав: Maryna | Дата: 10.03.2021 | Коментарі (0)

Кобзарю! Знов до тебе я приходжу,
бо ти для мене совість і закон.
Прости, що я дрібницями тривожу
твій вічний і глибокий сон –
пише   у своємоу вірші «Кобзареві» Ліна Костенко.
  Так, минуло вже 207 ріків з Дня народження Великого Кобзаря, а ми знову і знову повертаємось до нього, знову і знову згадуємо його.
  Без його імені не можна уявити нашої літератури, нашої культури, нашої країни. Його творчість невмируща. Життя Кобзаря можна вважати справжнім подвигом у мистецтві, бо він віддав усі свої сили, щоб врятувати український народ, українську культуру та відкрив перед ними шлях у майбутнє. З плином часу все більше переконуєшся, що поезії нашого Кобзаря — то одкровення, які він висловив на адресу минулих, сучасних і п ... Читати далі »

Переглядів: 214 | Додав: Maryna | Дата: 10.03.2021 | Коментарі (0)

 21 лютого відзначається Міжнародний День рідної мови. Це відносно молоде свято – до календарів усього світу воно ввійшло тільки у 1999 році. В Україні воно також лише почало писати свою історію, хоча сама проблема мови на українських землях нараховує кілька століть.
  Уже традиційно в нашій школі проходить захід, присвячений Міжнародному Дню рідної мови. У цьому році свято відбулося 22 лютого та  було підготовлене класним керівником 7 класу, вчителем української мови та літератури Переста Т. Й. у формі розважальної гри КВК. Учні класу змагалися у різних конкурсах, які зазвичай використовуються у форматі такої гри. Як і потребує конкурс, у класі було ... Читати далі »

Переглядів: 242 | Додав: Maryna | Дата: 22.02.2021 | Коментарі (0)

 19  лютого 2021 року з  нагоди річниці вшанування Героїв Небесної Сотні в Кленовецькій ЗОШ було проведено тематичний  захід  «Герої не вмирають…Просто йдуть..», присвячений пам'яті загиблих під час Революції Гідності. Під час заходу  учні пригадали події 2013 - 2014 років.  Діти у віршованій формі розповіли про героїв Майдану, пригадали імена загиблих. За допомогою інтерактивних технічних засобів діти мали можливість побачити все те, з чого розпочинались події, які сколихнули весь світ. Під  звуки пісні «Пливе кача» присутні запалили свічки та вшанували пам'ять  загиблих хвилиною мовчання.
  Метою заходу було не тільки бажання нагадати учням про ці визначальні події у новітній історії Ук ... Читати далі »

Переглядів: 199 | Додав: Maryna | Дата: 19.02.2021 | Коментарі (0)

 З  8 по 12 грудня  в Кленовецькій школі відбувся тиждень англійської мови під гаслом: “Speak English, so that the world will be a new world”. Відомий вислів говорить: «Розмовляйте англійською, щоб світ відкривав новий простір». При організації та проведенні предметного тижня вчителька англійської мови Полончак К.В. керувалася інтересами і потребами учнів, враховували їх вікові та психологічні особливості. Головною метою проведення тижня англійської мови в школі було підвищення мотивації учнів до вивчення англійської мови, розвиток в учнів навичок слухання та говоріння, творчих здібностей, логічного мислення та пам'яті. Завдяки вчител ... Читати далі »

Переглядів: 249 | Додав: Maryna | Дата: 13.02.2021 | Коментарі (0)

  В Україні щорічно зростає кількість дітей, які мають доступ до мережі Інтернет та зростає кількість підлітків, які наражаються на небезпеку бути ошуканими шахраями та злочинцями. Дана ситуація викликає велике занепокоєння.
9 лютого 2021 року світова спільнота відзначає День безпечного Інтернету. Відповідні заходи проходять у всьому світі. Наша школа не стала виключенням.  Психологом Панковою Н.М.  була проведена година спілкування з учнями 6-9 класів на тему: «Безпечний інтернет», з метою привернення уваги учнів до важливості створення безпечного інтернет простору. Психолог надала інформацію, яка була направлена на розширення та поглиблення ... Читати далі »

Переглядів: 226 | Додав: Maryna | Дата: 10.02.2021 | Коментарі (0)

   У Кленовецькій  ЗОШ І-ІІ ступенів  відбулося чергове засідання методичного об’єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу з порядком денним:
1.Організація інтерактивних квестів під час дистанційного та очного навчання - Меденці О. Д. вчителька історії і правознавства, заступник директора з НВР.
2.Виховна функція уроку, шляхи реалізації - вчителі МО.
   Засідання МО було дуже плідним, оскільки розглядалися нагальні питання, що постали перед вчителями сьогодення. Меденці О. Д. підготувала презентацію-виступ, у якому змістовно розповіла про значення квестів  ... Читати далі »

Переглядів: 234 | Додав: Maryna | Дата: 09.02.2021 | Коментарі (0)

  Є в історії  України події, які стали знаковими,  символічними. Такою подією є героїчна смерть  під залізничною  станцією  Крути молодих захисників Української держави. І саме до 103-річниці вшанування пам’яті героїв Крут  у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено низку виховних заходів національно-патріотичного спрямування. Класними керівниками були проведені уроки пам’яті: «Трагедія, подвиг, пам’ять», «Битва під Крутами: вони були такими молодими»; години спілкування «Коли стають до зброї діти», на яких учні обговорювали ту страшну подію, та героїчний подвиг молодих хлопців. Вчителі  закликали учнів не забувати ціною яких неймовірних зусиль та трагічних втрат Україна заявила про своє право бути в ... Читати далі »

Переглядів: 205 | Додав: Maryna | Дата: 29.01.2021 | Коментарі (0)

  22 січня українці відзначають важливе національне свято – День Соборності України. Його відзначають щороку, починаючи з дня підписання в 1919 році Акту Злуки Української Народної Республіки (УНР) й Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР).
  Педагогічний та учнівський колектив радісно вітає усіх українців з Днем Соборності України. Бажаємо усім нашим співвітчизникам єднатись ще міцніше й нехай сильний український дух супроводжує вас у всіх починаннях!  Хай розум, воля і любов до рідного краю згуртовують нас для здійснення високої мети – процвітання соборної незалежної демократичної могутньої України, надійної запоруки добробуту й щасливого життя її народу.

   Цьогоріч, в умовах дистанційного навчання, з ... Читати далі »

Переглядів: 129 | Додав: Maryna | Дата: 22.01.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 49 50 »
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА