Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Квітень » 26 » Чорнобиль – незагоєна рана України
19:53
Чорнобиль – незагоєна рана України

 Чорнобиль…  Незагоєна рана нашої землі. І скільки б не минуло років, все одно це слово полум’янітиме чорним вогнищем скорботи. У 2021  році годинник життя відраховує 35 років  Чорнобильської катастрофи.  Ця біда назавжди залишиться у пам’яті людей, як застереження того, що науково-технічний прогрес може приносити і гіркі плоди.
  26 квітня у Кленовецькій гімназії відбувся тематичний захід  з учнями 6 класу, присвячений пам’яті ліквідаторів аварії на ЧАЕС.  Мета заходу – розповісти дітям  про  трагедію на Чорнобильській атомній станції, розвивати почуття гордості за свій народ,  прищеплювати любов до рідного краю, виховувати почуття співчутливості. Діти слухали про подвиги людей, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції, ризикуючи своїм життям і здоров’ям, відроджували спалену радіацією землю. Також учні відповіли на поставлені питання та поділилися своїми знаннями по катастрофу на ЧАЕС. Переглянули Казку про Чорнобиль. У класі створили інформаційний стенд до Дня пам’яті:  «І сум, і біль». Хвилиною мовчання вшановано пам’ять загиблих від цієї катастрофи. Завдяки мужності ліквідаторів, ми сьогодні можемо з жахом згадувати про ті події. Без самовідданого героїзму тих мужніх людей, наслідки могли б бути набагато гірші.
  Класні керівники провели з учнями години спілкування аби пригадати цей болісний урок нашої історії.
  Чорнобильська аварія стала для людства  страшним уроком, за який заплачено дорогою ціною. Нехай у цей день, День Національної скорботи, тяжкі дзвони Чорнобиля відгукнуться в думах кожного з нас співчуттям і милосердям.

 

Переглядів: 255 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА