Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

   Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати. Але для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя — це лише казкова мрія. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. Тому, до відзначення цього свята долучилась  і наша школа, адже ця тема для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави.   Учні підготували багато цікавих фактів  з історії, які підтверджують, що збереження миру у всі часи було найважливішою проблемою та розповіли біблійну легенду, чому саме голуб є символом миру. Кращі  декламатори школи розповіли  ві ... Читати далі »

Переглядів: 300 | Додав: Maryna | Дата: 21.09.2020 | Коментарі (0)

   З 7 по 11 вересня 2020 року у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів провели насичений та  цікавий Тиждень фізичної культури і спорту. Метою тижня було поширити ідеї олімпійського руху в Україні, активізувати фізкультурно-масову роботу в навчальному закладі, сформувати в дітей мотивацію до здорового способу життя.
   У рамках проведення олімпійського тиждня у закладі було проведено ряд спортивно-масових заходів під керівництвом вчителя фізичної культури Крисини М.І. Спортивні естафети «Веселі старти», до яких увійшли вправи з м’ячем, гімнастичними кругами, скакалкою; веселі ігри «Самий сміливий», «Перегони на трьох ногах& ... Читати далі »

Переглядів: 290 | Додав: Maryna | Дата: 13.09.2020 | Коментарі (0)

    Вивчення внутрiшнiх процесiв розвитку на кожному вiковому етапi, особливо перiодiв криз - актуальне завдання в дослiдженнi психологiї особистостi дитини. Успiшна адаптацiя є необхiдною умовою розвитку iндивiдуальностi, продуктивної активностi та творчостi.
Перехід вiд дошкiльного вiку до школярства в дитячiй психологiї називають малою кризою. Це критичний вiк. Якi проблеми, труднощi спiткають дитину в цей перiод? Якi природнi механiзми адаптацiї i за яких умов вони «спрацьовують»?


Труднощі першокласників в період адаптації 

Поради батькам щодо адаптації першокласників

... Читати далі »

Переглядів: 195 | Додав: Maryna | Дата: 03.09.2020 | Коментарі (0)

   Навчальний процес цьогоріч розпочався в нових умовах. У  зв’язку з пандемією коронавірусу, початок нового навчального року відбувся без традиційного свята першого дзвоника. Однак, це не завадило 1 вересня бути незвичайним днем, який  має особливе значення для кожного школяра. Жодних урочистостей, натомість – спілкування з класними керівниками, які  провели уроки про безпеку життєдіяльності, зокрема про COVID-19. Вчителі розповіли, як захиститися від цієї недуги, ознайомили з правилами поведінки у школі під час карантину.
   Через епідемію коронавірусу дітям і вчителям доведеться дотримуватися ряду важливих вимог МОЗ. Нам усім треба звикати жити і вчитися по-новому. Бо від цього залежить наше здоров'я.
  Тож бажаємо нам усп ... Читати далі »

Переглядів: 163 | Додав: Maryna | Дата: 01.09.2020 | Коментарі (0)

31 серпня 2020 року у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося перше засідання педагогічної ради.
Порядок денний:
1.Вибори секретаря педагогічної ради на 2020-2021 навчальний  рік (Лукань С. І.)
2. «Аналіз роботи школи за 2019-2020 н. р.  та основні завдання в організації навчально-виховного процесу  у 2020-2021 н. р.»  (Лукань С.І.)
3. Ознайомлення та затвердження освітньої програми школи на 2020-2021н.р. та річного плану навчально-виховної роботи. ( ... Читати далі »

Переглядів: 231 | Додав: Maryna | Дата: 31.08.2020 | Коментарі (0)

  Сьогодні, 24 серпня, українці святкують 29 річницю Незалежності України. Це не просто День народження держави. Це свято пам’яті про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність, а також день, коли варто думати про день завтрашній, про майбутні покоління, про нашу відповідальність перед історією.
   День незалежності – це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбуття України. Минуле має вселяти мудрість. Майбуття повинно виховувати в нас відповідальність за прийняття рішень.
   Друзі! Ми  вітаємо усіх вас, хто своїми діями докладається до нашої спільної справи – розбудови нової європейської держави України.
   Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, снаги і впевненості у власних си ... Читати далі »

Переглядів: 158 | Додав: Maryna | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

  До уваги батьків та учнів! Ми вже потрохи наближаємося до початку нового навчального року. Цьогоріч свято Першого дзвоника в Україні, як і в нашій школі, пройде у новому форматі. Святкуватимуть учні в класах.  Всі  ми повинні вчитися жити, працювати і вчитися по-новому.
   Відповідно до статті 40 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», на виконання пункту 17 постанови Кабінету Міністрів України від 20 липня 2020 року №641 «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» ПОСТАНОВА МІНІСТЕРСТВА ОХОРОНИ ЗДОРОВ'Я У ... Читати далі »

Переглядів: 159 | Додав: Maryna | Дата: 24.08.2020 | Коментарі (0)

  Щороку 23 серпня, за добу до святкування Дня Незалежності, Україна відзначає День державного прапора. Дата була обрана на згадку про події 1991 року, коли до будівлі Верховної Ради група народних депутатів внесла синьо-жовтий стяг.
  День Державного прапора – це свято всіх поколінь українців. Це данина поваги символу держави, що пройшов довгий, часом героїчний, часом трагічний шлях. Під рідним прапором український народ утвердив віковічну мрію про державність, соборність і самостійність. Благородні синій і жовтий кольори неба і пшениці символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжується в наших серцях, коли звучить Державний гімн і майорить Державний прапор. У цей знаменний день, бажаємо всім на ... Читати далі »

Переглядів: 157 | Додав: Maryna | Дата: 23.08.2020 | Коментарі (0)

  29 травня 2020 року в нашій школі було проведено дистанційне засідання педагогічної ради школи. Обговорили наступні питання:
1.    Виконання навчальних програм вчителями – предметниками, вчителями початкових класів.
2.    Якісний  склад учнів 1-8 класів, переведення їх у наступні класи та нагородження Похвальними листами учнів за відмінні успіхи у навчанні – вчителі-предметники, класоводи.
3.    Оформлення документацї  учнів-випускників  – Гудачок В.Ю.
4.     Попереднє навантаження на наступний навчальн ... Читати далі »

Переглядів: 202 | Додав: Maryna | Дата: 30.05.2020 | Коментарі (0)

  Дорогі учні!
  Шановні вчителі та батьки!
  Адміністрація школи від щирого серця вітає всіх вас з Днем останнього дзвоника! Це свято – завжди урочисте, радісне і водночас хвилююче.  На жаль, цього року діти завершили навчання, не повертаючись за шкільні парти. Школярі  змушені вирушити на літні канікули і без звичного останнього дзвоника та шкільної лінійки. Через  карантин випускники відзначатимуть останній дзвоник дистанційно. Але це не привід засмучуватись, тому що попереду – нові вершини та нові досягнення. А головне – непросте доросле життя, в якому щодня доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки та відповідати за прийняті рішення.
  Щиро бажаємо вам, шановні випускники, міцного здоров&rsquo ... Читати далі »

Переглядів: 238 | Додав: Maryna | Дата: 29.05.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 49 50 »
Форма входу
Час
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА