Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » Архів матеріалів

     Шановні батьки та учні! Через посилення протиепідемічних заходів з 11.01 по 22.01 2021 року навчання учнів  Кленовецької  ЗОШ І-ІІ ступенів буде проводитися дистанційно. Просимо вжити всіх можливих заходів, спрямованих на належну організацію в цей період освітнього процесу в дистанційному форматі для наших дітей. З кожного предмету створено групи, де педагоги школи будуть організовувати освітній процес. Завдання з предметів можна знайти за посиланням:  


Матеріали дистанційного навчання

Переглядів: 174 | Додав: Maryna | Дата: 11.01.2021 | Коментарі (0)

  Новий рік - період чудес, свято радості, щастя та очікування чогось нового та неймовірного. У нашому закладі також хотілося новорічної атмосфери. Всі учні з нетерпінням чекали цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою та, звичайно ж, веселим хороводом навколо красуні-ялинки. Але цього року карантин і тут вніс свої корективи. Але ми не стали засмучуватись, адже головне – бажання та креативний підхід і можна весело та цілком безпечно відзначити свято у будь-яких умовах!  Для створення святкової новорічної атмосфери учні школи протягом останнього тижня навчання прикрашали класи, коридори школи сніжинками, гірляндами, малюнками на склі. Свята відбулися  у  останній день навчання покласно. Кожен клас взяв участь у станційному новорічному експресі. Діти з великим ентузіа ... Читати далі »

Переглядів: 127 | Додав: Maryna | Дата: 25.12.2020 | Коментарі (0)

   23 грудня 2020 року у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулося засідання педагогічної ради, де було затверджено План підвищення кваліфікації педагогічних працівників школи на 2021 рік. План підвищення кваліфікації  на 2021 рік включає: список педагогічних  працівників, які повинні пройти підвищення кваліфікації у цьому році, теми (напрями, найменування), форми, види, обсяги (тривалість) підвищення кваліфікації, перелік суб’єктів підвищення кваліфікації, строки (графік), вартість підвищення кваліфікації (у разі встановлення) або примітку про безоплатний характер надання такої освітньої послуги чи про самостійне фінансування підвищення кваліфікації педагогічним працівником.


План підвищення кваліфікації педагогічних працівників школи на 2021 рік ... Читати далі »

Переглядів: 116 | Додав: Maryna | Дата: 23.12.2020 | Коментарі (0)

 Одним із завдань сучасної шкільної  правової освіти є вміння учня орієнтуватись у величезному потоці інформації. Навчити цього лише на уроці правознавства просто неможливо, тому в школі щорічно проводиться Тиждень правознавства,  який включає в себе комплекс різноманітних форм позакласної роботи. Так, в рамках тижня були проведені заходи, спрямовані на забезпечення прав дитини та дотримання національних і загальнолюдських моральних принципів. Відкритий урок з правознавства у 9 класі провела вчитель правознавства Меденці О.Д. на тему: «Конституційні права та обов’язки людини і громадянина». На уроці вчитель  впроваджувала інноваційні підходи у навчально-виховний пр ... Читати далі »

Переглядів: 144 | Додав: Maryna | Дата: 13.12.2020 | Коментарі (0)

  Чергове засідання методичного об'єднання вчителів природничо – математичного циклу відбулось у Кленовецькій ЗОШ І – ІІ ступенів 10 грудня 2020 року. Тема засідання: Екологічне виховання учнів. Мета. Ознайомлення з питаннями охорони навколишнього середовища.
  В ході засідання членами МО було відвідано відкритий урок з географії у 9 класі по темі: «Видобування металічних руд. Основні закономірності розміщення родовищ металічних руд. Країни з найбільшими обсягами видобутку залізних, марганцевих руд, руд кольорових, рідкісноземельних і благородних металів. Розвиток і розміщення виробництв з видобутку залізних і марганцевих руд в Україні. Розробка родовищ руд к ... Читати далі »

Переглядів: 136 | Додав: Maryna | Дата: 11.12.2020 | Коментарі (0)

  З метою подолання проблеми насильства в сім'ї та учнівському середовищі, формування правової свідомості підростаючого покоління, з 25 листопада по 10 грудня, у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів  були проведені різноманітні заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».  Інформаційно-просвітницькі роботи, були направлені, в першу чергу на збільшення знань учнів про всі форми насильства. Педагоги прагнули донести до дитини розуміння того, що насильство є порушенням прав людини. Вчитель історії та правознавства Меденці О.Д.провела з учнями 6 класу заняття «Епідемія агресії», присвячене толерантному ставленню до людей.  Метою заходу  бул ... Читати далі »

Переглядів: 123 | Додав: Maryna | Дата: 10.12.2020 | Коментарі (0)

  6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України». Це  всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Тому і наша школа просто так не оминула  цю дату. З нагоди свята у класах були проведені тематичні уроки та виховні години «Яка армія потрібна моїй країні», «Український воїн – приклад для наслідування». Класні керівники разом з учнями згадали історію виникнення свята, шляхи формування української армії – як одного  з основних елементів стабільного і впевненого розвитк ... Читати далі »

Переглядів: 134 | Додав: Maryna | Дата: 05.12.2020 | Коментарі (0)

    «ВІЛ небезпечний, поки ти не знаєш про нього» - під таким гаслом відбулися інформаційно-просвітницькі заходи у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів з нагоди Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом, який щорічно відзначається 1 грудня. В цей день люди нагадують один одному про те, що це за страшний недуг та як саме захистити себе від нього. Учні 9 класу виготовили червоні стрічки, які є символом солідарності із ВІЛ-позитивними та хворими на СНІД людьми. За допомогою цих стрічок школярі створили велику об'ємну стрічку, що стала символом надії на майбутнє без СНІДу та  в знак небайдужості до спільної проблеми  нашого суспільства.  Шкільний актив виготовили плакат у вигляді дерева, що обвішане червоними стрічками та утворили велику червону стрічку,  як знак розуміння і со ... Читати далі »

Переглядів: 124 | Додав: Maryna | Дата: 01.12.2020 | Коментарі (0)

  Як відомо, щорічно в четверту суботу листопада в Україні відзначається День пам'яті жертв Голодомору. В 2020 році цей день припадає на 28 листопада. Цей день пам'яті – унікальна нагода всім замислитися над цією трагедією, адже знаючи історію та критично її осмислюючи, ми зможемо захищати права людини та запобігати будь-яким проявам дискримінації.

  З метою донесення до учнів правдивої інформації про голодомор, його винуватців, жертв та наслідків для України та її народу, згідно плану заходів, класними керівниками, 27 листопада були проведені інформаційні хвилини «Стежини скорботи: голодомор в Україні». Вчителем історії ... Читати далі »

Переглядів: 137 | Додав: Maryna | Дата: 28.11.2020 | Коментарі (0)

  20 листопада 2020 року у Кленовецьекій ЗОШ І-ІІ ступенів на честь вшанування Революції Гідності – події в історії сучасної України, яка змінила життя багатьох українців, їхнє бачення світу і себе у ньому, провели тематичний захід «Щоб ми жили – загинули вони…», з метою  висвітлення  доленосних сторінок в історії України початку XXI століття.  Учитель історії Меденці О.Д.  розповіла присутнім про події восени 2004 року та у листопаді 2013 - лютому 2014 роках, ознайомили  з етапами Революції Гідності, акцентували увагу на цінностях за які варто боротися,   побажала всім не втрачати людську гідність та вірити у щасливе майбутнє нашог ... Читати далі »

Переглядів: 152 | Додав: Maryna | Дата: 21.11.2020 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 49 50 »
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА