Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Вересень » 21 » ми за мир!
23:25
ми за мир!

   Для більшості людей планети Земля мир – це повсякденна реальність. Там, де уклад суспільства міцний, безцінний дар миру може ніхто особливо й не помічати. Але для багатьох людей у сучасному світі спокійне життя — це лише казкова мрія. Мир у рідній Україні – це найзаповітніше бажання усіх українців, котре вони висловлюють вголос так згуртовано, як ніколи раніше. Тому, до відзначення цього свята долучилась  і наша школа, адже ця тема для нас, українців, надзвичайно болюча, це крик душі кожного патріота своєї держави.   Учні підготували багато цікавих фактів  з історії, які підтверджують, що збереження миру у всі часи було найважливішою проблемою та розповіли біблійну легенду, чому саме голуб є символом миру. Кращі  декламатори школи розповіли  вірші та виконали молитву за Україну. З нагоди свята в школі було проведено акцію «Мир очима дітей», в рамках якої відбувся конкурс дитячого малюнка. Також учні  школи приєдналися до проведення Всеукраїнської акції «Голуб миру».  Діти власноруч виготовили  паперових голубів  на яких написали  свої  побажання, в яких висловили прохання зберегти мир і спокій в Україні, бо хочуть радіти сонцю, квітам, зростати здоровими і щасливими.
   Такий  день змушує кожного з нас замислитись над тим, що для нас найдорожче – це мир і злагода в сім'ї, у своїй школі, Україні, на нашій планеті Земля.
   Тож, бажаємо Вам мирного неба, оскільки лише воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання!

 

 

Переглядів: 292 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА