Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Вересень » 1 » ЗНОВУ ДО ШКОЛИ…
18:47
ЗНОВУ ДО ШКОЛИ…
  Сьогодні наша школа відсвяткувала велике і радісне свято - початок нового 2013-2014  навчального року.
 Це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного.

 Сьогодні всі діти, не тільки в Україні а і в інших державах, добре відпочивши влітку, вперше переступають поріг рідної школи. На цілий рік всі діти стали старшими: першокласники - стали другокласниками, а ті, хто ходив у підготовчі групи дитячих садків, прийшли в перший клас. Наша школа  радо прийняла у велику, дружню шкільну сім’ю 7 першокласників.
   Сьогодні всі учні йшли до школи з особливим настроєм. Адже кожному хотілось знову зустрітися з друзями, улюбленими вчителями, звично зайти у свій затишний клас і сісти за таку рідну парту. Відпочилі, усміхнені, оздоровлені учні нашої школи вітались один з одним і привітно посміхались вчителям.
   Привітання від директора школи Лукань Світлани Іванівни та нагородження кращих учнів грамотами і подяками надавало святу неабияку урочистість.
   Привітали учнів та педагогічний колектив з початком навчального року і шановні гості.
   Чимало добрих побажань в свою адресу в цей день почули наймолодші школярі - першокласники, які тільки починають шкільне життя і вперше перестиупили поріг школи. Ми впевнені, що як і для інших учнів для першокласників наша школа стане другим рідним домом в якому їм буде цікаво і затишно. Привітати первачків прийшли і вихованці дитячого садочка. На свято завітала і  Вереснянка, Новий навчальний рік, який вручив учням букварики, а також казкова Фея зі своїм почтом, яка присвоїла першокласникам почесне звання «Учень» та вручила ключ від знань. Особливими були вітання від їх першої вчительки Мальованик О.І. Доповнили свято веселі пісні про перший дзвоник у виконанні Горбовської Мирослави, Шепи Олени, Орос Юрія, Ковальчук Каріни та Волонтир Ярослави.
   Від імені батьків першокласників Мельник Ольга Михайлівна сказали напутні слова перед випробуваннями, які чекають на їхніх дітей під час плавання до Країни Знань.
   Почесне право сповістити про початок нового 2013-2014 навчального року  отримав  випускник  Сарканич Іван та учениця 1 класу Дзямко Алла.
 

Також всім школярам хочеться сьогодні побажати успіхів та творчої наснаги протягом усього навчального року.
Бажаємо
міцного здоров'я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань,
адже вони це сила!

 

 

 

Переглядів: 541 | Додав: Maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА