Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Травень » 6 » Життя – найвища цінність. Бережіть його!
19:12
Життя – найвища цінність. Бережіть його!

   День цивільного захисту в Кленовецькій загальноосвітній школі І-ІІ ступенів відбувся 6 травня під гаслом «Думати швидко, діяти чітко». Щоб  навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій було проведено позакласний захід на тему: «Життя – найвища цінність. Бережи його!», який  розпочався виступом вчителя основ здоров'я Шваб І.О., яка нагадала учням про те, що таке надзвичайна ситуація, які є типи надзвичайних ситуацій, як повідомляють про надзвичайні ситуації на ін. Продовжила виступ агітбригада «Вогник»  з  цікавою і насиченою інформацією, які акцентували увагу на тому, що чим раніше ми  вивчимо основні принципи самозахисту та усвідомимо відповідальність за дії в період будь-якого лиха, тим ефективнішими будуть результати, отже, меншими будуть людські жертви.
   У ході  проведення заходу школярі отримали багато корисної інформації. Також, учні мали змогу переглянути навчальні фільми з тематики цивільного захисту про безпеку життєдіяльності, дії  в місцях масового скупчення людей, дії при виникненні терористичних актів, дії в умовах стихійного лиха.
  Після позакласного заходу за сигналом ЦЗ «Увага всім!» було проведено навчальну евакуацію учнів і працівників школи. Практичні заняття з евакуації завершилися шкільною лінійкою на подвір’ї школи, де до учнів звернулася директор школи Лукань С.І., яка підвела підсумки проведених заходів та закликала учнів до поглиблення знань з ЦЗ.
   Учні та педагогічні працівники удосконалили свої теоретичні знання щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили здатність грамотно і чітко діяти, щоб захистити своє здоров'я та життя. Усі переконалися в тому, що отримані знання знадобляться у повсякденному житті.
  Такі заходи потрібно проводити частіше, вони допомагають попереджати та не допускати серед дітей і підлітків травматизму та загибелі. Це наша можливість навчити підростаюче покоління правильній поведінці  в надзвичайних ситуаціях, адже вони наше майбутнє.
 

Переглядів: 265 | Додав: Maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА