Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Квітень » 7 » Здоров`я – найбільша цінність!
17:42
Здоров`я – найбільша цінність!

   Гарний настрій — запорука довгого життя! Саме цей девіз обрали організатори традиційного щорічного свята - Дня здоров’я.
   З метою виховання в учнів  турботливого ставлення до особистого здоров’я у початковій ланці Кленовецької гімназії відбувся традиційний День здоров'я, під час якого учні мали можливість не тільки брати участь в різних активних заходах, а й подихати свіжим повітрям, побігати і добре провести свій час. Різноманітні  рухливі ігри та конкурси розкрили у дітей дух змагання і потяг до перемоги.
   Із відео діти ознайомилися із факторами, що впливають на здоров'я. Дивилися мультфільми про здоровий спосіб життя «Корисні поради. Імунітет»,  згадували прислів’я та приказки про здоров’я. Дівчата читали доповідь «Особиста гігієна». Діти мали можливість висловити думку щодо значення здоров’я для кожного з них, створити модель здоров’я. Прості істини звучали з уст дітей: «Харчування – запорука гарного здоров’я», «Рух – це життя», «Не втрачай дорогоцінний час – займайся спортом!», «Позбудься залежності від смартфону» та «Живи з любов’ю».
   Усі учасники заходу отримали позитивний заряд енергії. Цей день став для кожного ще одним кроком до безпечного та здорового способу життя. Учні  здобули багато корисної інформації, яку зможуть застосувати у повсякденному житті для збереження свого здоров'я та зрозуміли, що здоров'я вимагає до себе постійної уваги, знань і неабияких зусиль для його збереження.
   Серед головних завдань, які має вирішувати Нова українська школа, – створення освітнього середовища, сприятливого для збереження та подальшого зміцнення здоров’я школярів. У Кленовецькій гімназії   працюємо за стандартами НУШ, намагаємось зробити навчальний заклад  територією змін та позитиву, творчості,  комфорту й здоров’я.  
   У Всесвітній день здоров’я ми бажаємо всім його надійного зберігання.
   Зі святом!
   Будьте здорові!

 

Переглядів: 184 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА