Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Лютий » 13 » Засідання МО вчителів природничо-математичного циклу
00:13
Засідання МО вчителів природничо-математичного циклу

   Чергове засідання МО вчителів природничо-математичного циклу на тему: «Місце предметів природничо-математичного циклу в системі шкільної освіти» відбулось у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів і було проведено у формі методичного діалогу.
    В процесі засідання відбулось відвідання і обговорення відкритого уроку з географії у 8 класі, проведеного  вчителькою географії Лукань С.І. На високому методичному і науковому рівні  Світлані Іванівні вдалося провести сучасний, цікавий, результативний урок  по темі: «Водний баланс і водні ресурси України, шляхи їх раціонального використання і охорони». 
    Вчителькою було використані активні і інтерактивні методи навчання, мультимедійна презентація,  різні прийоми для активізації пізнавальної діяльності учнів. При актуалізації опорних знань, використовуючи прийоми «Аукціон» і «Географічна естафета»,  учні повторили і показали на географічній карті  річки, озера, водосховища, канали України, перелічили чинники, які впливають на формування внутрішніх вод України.
     Вивчення нового матеріалу відбулось у формі «Конференції». Учні, маючи випереджувальне домашнє завдання, провівши велику дослідницьку і самостійну роботу, виступали в ролях кліматолога, гідролога, представника комітету водного господарства, еколога, представника ради щодо розвитку продуктивних сил.
     Вчителька підсумувала і доповнила  виступи учнів. Основні тези учні занотували, використавши прийом «Словничок». 
       Вчителькою і учнями були зроблені висновки про водозабезпеченість території України.
       Учні отримали мотивовані оцінки, домашнє завдання і залишились задоволені своїми успіхами.
     Продовжила засідання  МО   Реберка Л.Й.  про «Комп’ютерну систему контролю якості результатів навчання учнів». Вона звернула увагу на комп’ютерне тестування, на його можливості реалізувати основні дидактичні принципи контролю навчання.

Переглядів: 448 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА