Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Жовтень » 20 » Засідання МО суспільно-гуманітарного циклу
16:38
Засідання МО суспільно-гуманітарного циклу

  20 жовтня 2015 року  підхопили естафету чергових засідань методичних об'єднань  вчителі суспільно – гуманітарного циклу. Саме цього дня відбулося засідання  МО на тему «Використання інтерактивних форм і методів на уроках суспільно – гуманітарного циклу»
  Засідання проходило за наступним порядком денним:
1.    Відкритий урок з української мови у 7 класі на тему «Способи творення дієслів» (Лакатош М.О.)
2.    Обмін думками  за «круглим столом» щодо уроку.
3.    Доповідь на тему «Використання інтерактивних форм і методів на уроках суспільно – гуманітарного циклу»  (Полончак  К. В. – вчитель англійської мови та зарубіжної літератури)
4.    Затвердження завдань І туру шкільних предметних олімпіад .
     Засідання проходило в теплій і дружній атмосфері.
    Цікавий нестандартний урок, який провела  вчитель української мови та літератури Лакатош М. О. у формі телепередачі, захопив не тільки учнів, а й  присутніх колег цікаво підібраними завданнями щодо теми уроку, вмілим використанням  інформаційно-комунікаційних засобів навчання. 
   Урок був цікавий і змістовний, наповнений інноваційними та інтерактивними формами навчання, про що було відмічено членами методоб'єднання під час обміну думками  на «круглому столі».
  Продовженням засідання стала доповідь, підготовлена вчителем англійської мови та зарубіжної  літератури Полончак К. В., яка ще раз наголосила про важливість використання сучасних засобів навчання на уроках сьогодення.
  Не менш важливим на засіданні було питання про затвердження завдань І туру предметних олімпіад, бо саме ці завдання дадуть змогу ще раз відмітити обдарованих учнів школи та вибрати найкращих претендентів до участі у ІІ турі предметних олімпіад.
   Голова МО  Меденці  О.Д.  подякувала всім за співпрацю, наголосила на важливості засідань і нагадала, що найголовніше в роботі відданість справі. 


 

Переглядів: 453 | Додав: Maryna | Рейтинг: 4.7/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА