Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Грудень » 12 » засідання МО класних керіників
15:22
засідання МО класних керіників

  Чергове засідання МО класних керіників відбулось у Кленовецькій ЗОШ І – ІІ ступенів 12 грудня 2019 року у формі педагогічної вітальні, що сприяло підтримці та пропаганді прогресивного педагогічного досвіду.
На засіданні розглядалися такі питання:
1.    Сучасні виховні технології та моделі органів учнівського самоврядування класних колективів. /педагог-організатор Неуман М.Ю./;
2.    Портфоліо учня та його значення в організації виховної роботи класного керівника. /Класний керівник 6 класу Переста Т.Й./;
3.    Портфоліо учня початкових класів. /Класовод 2 класу Король Л.В./
   По першому питанню  педагог-організатор Неуман М.Ю.  акцентувала увагу та тому, що таке учнівське самоврядування, для чого воно існує в навчальному закладі та чому з ним виникають проблеми. Було зазначено що, в кожному навчальному закладі, в кожній окремій виховній ситуації та чи інша риса учнівського самоврядування буде преважати: десь самоврядування буде працювати на майбутнє, десь – регулювати повсякденне життя учнів, десь – виступати важливим чинником виховання, десь – підтримувати навчально-виховний процес, який ведуть дорослі. Після доповіді класні керівники поділились діючими моделями учнівського самоврядування у своїх класах.
  По  темі: «Портфоліо учня та його значення в організації виховної роботи класного керівника» виступила класний керівник 6 класу Переста Т.Й. Вчителькою було відмічено, що портфоліо - це своєрідний банк відомостей про рівень та особливості фізичного, психічного і соціального розвитку кожного учня і тому класний керівник повинен ретельно і систематично фіксувати результати вивчення особистості учнів.
 На завершення  всі присутні мали змогу переглянути портфоліо учнів 2 класу з якими їх ознайомила класовод 2 класу Король Л.В., яка наголосила, що у початковій школі акцент у портфоліо зміщується на розділ «Творчі роботи», а розділ «Офіційні документи» переходить на другий план.

 

Переглядів: 233 | Додав: Maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Грудень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА