Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Лютий » 14 » Четверте засідання методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу
23:02
Четверте засідання методоб'єднання вчителів природничо-математичного циклу
14 лютого у школі було проведено четверте засідання методичного об′єднання вчителів природничо-математичного циклу на тему: «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках природничо-математичного циклу».
В ході роботи було обговорено доповідь на тему "Активні і інтерактивні методи навчання на уроках фізичної культури для формування творчої особистості", яку підготувала вчителька фізичної культури Крисина Мирослава Іванівна.
Продовженням засідання було обговорення відкритого уроку з фізики у 8 класі, який провів вчитель фізики Король Володимир Юрійович. Урок узагальнення і систематизації знань по темі "Робота і енергія" було проведено у формі подорожі по зупинках: робота, потужність, механічна енергія, потенціальна енергія, кінетична енергія, прості механізми, золоте правило механіки. Вчителем була підготовлена цікава і змістовна презентація, яку розширили і збагатили презентації, підготовлені учнями 8 класу. Урок пройшов як цілісний і творчий процес з використанням сучасних інноваційних і інтерактивних технологій. На кожній зупинці подорожі було поєднання теорії і практики, підведені підсумки, проведені ігри на закріплення. Підсумок вчителя про неможливість побудови вічного двигуна був логічним завершенням теми уроку.
Пророблена учнями велика пошукова і дослідницька робота в позаурочний час та їхні презентації на уроці показали, що наші учні розвиваються як творчі особистості в сучасному світі інтерактивних технологій.
Переглядів: 844 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА