Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Жовтень » 7 » Закон та право для всіх єдині
15:20
Закон та право для всіх єдині

  З 30 вересня по 4 жовтня в Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів пройшов тиждень правових знань під девізом  «Закон та право для всіх єдині». Метою його було підвищення загального рівня правової культури, набуття необхідного рівня правових знань, забезпечення доступу до джерел правової інформації. Педагогічні працівники та учні школи взяли участь в різноманітних правознавчих заходах.
  Зокрема, для учнів 5 та 6 класу   вчитель історії та правознавства Меденці О.Д. провела правовий марафон  «Я – дитина, значить маю право». У змаганні взяли участь дві команди «Правознавці» і «Королівство Феміди». Марафон проходив в ігровій формі та складався із 5-ти раундів. Діти переглянули відеоролик «Конвенція ООН про права дитини» та ознайомилися із основними правовими документами, у формі вікторини визначали порушені права казкових героїв із відомих казок,  розгадували кросворди, вивчали «Правовий буквар».
  Класними керівниками, з метою поглиблення знань учнів та необхідністю усвідомлення, що лише та людина, яка знає свої права, зможе їх захистити,  проведені години спілкування «Знай свої права та обов'язки», в поєднанні з інтерактивними вправами  «Права очима дітей».
  Не менш важливою темою для обговорення у колі підлітків цього тижня став булінг. Щоб краще ознайомити учнів з цією проблемою та дізнатися їхню точку зору була влаштоване правове коло «Шкільний булінг», після чого учні могли зробити висновок, що закони є обов’язковими для всіх і крім прав кожен повинен дотримуватись ще й обов’язків.
  Навчаймося поважати закони нашої держави, навчаймося виконувати їх завжди і всюди.
 

Переглядів: 237 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА