Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Жовтень » 22 » Загальношкільні батьківські збори
17:01
Загальношкільні батьківські збори

     22 жовтня 2015 року у Кленовецькій ЗОШ І- ІІ ступенів відбулися загальношкільні  батьківські збори на тему «Дитина - особистість, яку повинні розвивати дорослі». На загальношкільних зборах було вибрано новий батьківський комітет школи, який складається з голів батьківського комітету класів та продовжено роботу голови батьківського комітету Сарканич Марії Михайлівни.

  Змістовною і поширеною була доповідь директора школи Лукань С. І. про важливість розвитку особистості дитини у тісному взаємозв'язку вчителів та батьків. Бо саме завдяки такій співпраці можна виховати гідних громадян своєї держави, відповідальних людей, які зможуть зробити наше життя стабільним  і  добротним.Cвою доповідь вона закінчила цитатою відомих австралійських вчених Джорджа і Лорана «Ми намагаємось добре виховувати наших сина та дочку, але, здається, ми увесь час їм лише докоряємо. Іноді складається враження, що замість того, аби розвивати в них почуття самоповаги, ми його руйнуємо. Знайти золоту середину надзвичайно важко»

   На засіданні виступила заступник директора Переста Т. Й., яка пояснила батькам критерії оцінювання учнів з навчальних предметів, систему оцінювання та виведення тематичних балів, наголосила на акуратному веденні робочих учнівських зошитів. Не оминула вона питання відвідування учнями школи та важливості вчасного оформлення листів здоров'я, які необхідні на уроках фізичної культури.

   Всі присутні батьки уважно слухали, але задавали питання вже після того,  як розійшлися по навчальних класах, конкретно до кожного із вчителів-предметників.


 

 

 

Переглядів: 444 | Додав: Maryna | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Жовтень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА