Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Вересень » 1 » З Днем знань!
19:16
З Днем знань!

     1 вересня – День знань! Хтось цього дня вже вкотре поспішає до школи, щоб ступити на чергову сходинку до майбутнього, хтось прагне освіжити в пам’яті зворушливі спогади про минулі шкільні роки, а хтось несе запашні квіти, щоб привітати свою першу вчительку, яка на довгі роки залишилася в серці.
      Урочисту лінійку присвячену Дню знань відкрила директор школи Лукань Світлана Іванівна.  У своєму звернені  побажала всім учням, батькам, вчителям  міцного здоров’я, наполегливості та успіхів у навчанні, щоб кожен з учнів, за допомогою вчителів та рідних, став доброю, освіченою людиною. Школярам  Світлана Іванівна побожала терпіння, наполегливості та наснаги, мирного неба над головою,  закликала постійно відстоювати честь і гідність рідної школи.
    Багато теплих слів лунало в цей день від вчительки першого класу, батьків, дошкільнят, першачків і випускників. Гості школи закликали учнів  гордитись тим що вони є українцями, висловили слова подяки за щоденну напружену  працю вчителям, які не тільки щедро діляться своїми знаннями, а й виховують молоде покоління свідомих громадян, справжніх патріотів своєї держави.  
     Після урочистої  лінійки  для усіх школярів було проведено перший урок на тему «Україна – європейська країна!». Учнів, було запрошено в затишні навчальні класи де вони знову зустрілися зі своїми друзями і мали змогу поділитися враженнями про проведені літні канікули.

     Нехай цей навчальний рік відкриє перед школярами нові горизонти пізнання себе і світу, вчителів надихне успіхами вихованців, батьків – гордістю за своїх дітей.

 

Переглядів: 306 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА