Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Грудень » 10 » всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"
20:47
всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

  З метою подолання проблеми насильства в сім'ї та учнівському середовищі, формування правової свідомості підростаючого покоління, з 25 листопада по 10 грудня, у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів  були проведені різноманітні заходи в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства».  Інформаційно-просвітницькі роботи, були направлені, в першу чергу на збільшення знань учнів про всі форми насильства. Педагоги прагнули донести до дитини розуміння того, що насильство є порушенням прав людини. Вчитель історії та правознавства Меденці О.Д.провела з учнями 6 класу заняття «Епідемія агресії», присвячене толерантному ставленню до людей.  Метою заходу  було формувати навички правомірної поведінки, вміння самостійно приймати рішення, відстоювати власну думку, попереджувати та вирішувати конфлікти.
  Також  діти мали можливість переглянути соціальні відеоролики «Домашнє насильство»,  «Ми - проти насилля». Класними керівниками проведені години спілкування з даної тематики.   Практичним  психологом Понковою Н.М. було проведено тестування для учнів 5-9-х класів з питань ризикованої поведінки. Проведені конкурси малюнків «Ні! Насильству» . Педагогом-організатором  Неуман М.Ю. проведена  бесіда з елементами тренінгу «Види насильства»,  під час якої учні дізнались, які є види насильства, куди звертатись в разі виникнення насильства, створили колаж «Ми – проти насилля» та  виконували різні вправи для кращого розуміння даної проблематики.
  Проведені заходи стануть приводом для аналізу власних дій, вчинків учнівством, які сприятимуть вихованню людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов'язків.

 

 

Переглядів: 121 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА