Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Грудень » 5 » відзначення дня збройних сил україни
19:25
відзначення дня збройних сил україни

  6 грудня відзначається День Збройних Сил України. Це свято з’явилося завдяки відповідній постанові Верховної Ради, якою в 1993 році була відзначена річниця ухвалення закону «Про Збройні Сили України». Це  всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України. Тому і наша школа просто так не оминула  цю дату. З нагоди свята у класах були проведені тематичні уроки та виховні години «Яка армія потрібна моїй країні», «Український воїн – приклад для наслідування». Класні керівники разом з учнями згадали історію виникнення свята, шляхи формування української армії – як одного  з основних елементів стабільного і впевненого розвитку Української держави. Ми віримо в те, що українська армія стане національною гордістю, гарантом стабільності та безпеки України. Під час обговорення учні  поділились думками, чим для них є «патріотизм» та що ж таке "мирне небо"!
  Проведення таких заходів сприяє розширенню кругозору школярів про життя військових, про їх нелегку, але цікаву справу,   і змушує з повагою ставитись до захисників України, вчить розуміти основне –  тільки глибока й усвідомлена любов до рідної землі, прагнення захищати її спонукає людину  бути небайдужим до трагедій Вітчизни й народу.  До відзначення Дня ЗСУ учні   також підготували малюнки, у які  вклали свою любов і повагу до наших захисників, які стоять на спокої нашої держави.
  Відзначаючи це свято в школі, ми складаємо глибоку шану всім, хто боронив честь і свободу рідної землі, хто нині захищає Україну на Сході. Учні усвідомлюють, що захист рідної землі – святий обов’язок кожного громадянина.  

 

Переглядів: 135 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА