Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Квітень » 27 » Відвідування Мукачівського театру драми і комедії
22:34
Відвідування Мукачівського театру драми і комедії

     27 квітня учні Кленовецької школи разом з керівником драматичного гуртка Скиба М.В.  відвідали Мукачівський театр драми і комедії. Учні дивилися  виставу «Дуже проста історія», поставлену ​​за п'єсою молодого київського драматурга Марії Ладо. Дійовими особами в цій п'єсі виступають не тільки люди, але і домашні тварини - Кінь, Корова, Півень, Пес і, навіть, ангели. Жанр можна визначити як п'єса-притча, трагікомедія. Автор показує життя очима тварин - цей незвичайний прийом дозволяє глядачам по-новому поглянути на, здавалося б, звичні речі. З подивом стежать тварини за своїми господарями, бо, на думку автора, душі тварин від природи чисті, їм невідомі заздрість, користолюбство, зрада.

      Дія відбувається в наші дні. Ситуація «дуже проста»: двоє молодих людей, Даша і Альоша, люблять один одного. Вони дізнаються, що у них має народитися дитина, але їхні батьки недолюблюють один одного. Батько Даші - заможний селянин, а батько Олексія - людина бідна, що не знайшов місця в зміненій дійсності. Батько Даші вимагає, щоб дочка позбулася ще ненародженої дитини. А домашні тварини дізнавшись про це, вирішують запобігти гріху: врятувати дитину і заради цього кожен готовий пожертвувати собою, адже вони розуміють, що тільки люди заради власної вигоди здатні вбити ще ненароджену на світу людину. Найважливіше, що, незважаючи на звучні в цьому спектаклі трагічні ноти, він вийшов дуже світлим і добрим. Завдяки таким творам в серці людей, навіть, у  найважчі часи живе віра, любов, підтримка, теплота відносин. 

      Учні, які відвідали виставу, були приємно вражені  постановкою, розвитком подій, ну і, звісно, акторською майстерністю головних героїв п'єси . 

Переглядів: 318 | Додав: mashkaskiba | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА