Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Жовтень » 24 » Вічна шана героям!
19:57
Вічна шана героям!

Напередодні осінніх канікул, 24 жовтня 2014 року, у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів, з  метою увіковічення пам’яті загиблих, донесення правди про  далекі події війни учням, відбувся урок мужності, з нагоди 70-ї річниці визволення краю від німецько-фашистських загарбників.
Даний урок,  як символ нашої вдячної пам’яті тим, хто вистояв і переміг,  хто поклав на вівтар Перемоги найдорожче – життя.  Вчитель історії Меденці О.Д. акцентувала увагу присутніх на тому, що завданням кожного сьогодні є вшанування вічного подвигу Захисників Вітчизни, і ми не маємо права забувати гірку правду страшної війни. Це  нагадування кожному,  що немає більшої цінності, ніж радість життя на вільній, мирній землі. Також вчителькою була проведена конференція «В боях за Украину» між двома командами учнів 7-9 класів, з метою , щоб молоде покоління знало та свято берегло пам'ять про тих, хто приніс у жертву власне життя задля здобуття миру на рідній землі.
Директор школи  Лукань Світлана Іванівна  закликала усіх присутніх берегти пам'ять про загиблих та цінувати неоціненний спадок, залишений ними наступним поколінням –мирне небо над головою.
Під керівництвом педагога-організатора Неуман М.Ю. учні школи підготували літературно-музичну композицію «Солдати безсмертя…»,  де згадали бойові подвиги солдат під час війни, важливі історичні дати та події, підібрали відеоматеріали.  Згадали  учні і про сьогоднішніх героїв, тих, хто віддали життя за кожного з нас у Києві на Майдані, вшанували усіх героїв Небесної сотні хвилиною мовчання, адже це і є віддання шани найкращим, котрі в найважливіший момент не злякалися і пожертвували собою заради кращого життя усіх в цій країні, а також і засвідчення справжнього подвигу.  Окрім того, учні із задоволенням взяли участь у акції «Солдатам сьогодення», щоб морально підтримати воїнів АТО  та підняти моральний дух українських військових.  У свої роботи,  які будуть передані на адресу благодійного фонду «Назустріч мрії» для учасників АТО, діти вклали часточку тепла своїх сердець, адже саме це гріє  душу бійця і підтримує патріотичний дух.

Слід зазначити, що проведені заходи пройшли на високому ідейно-патріотичному  рівні та закінчились словами:

Сплетемо руки, як рід єдиний
Знесімось вище, до найвищих гір,
Хай клич людини над світом лине:
Війна з війною! Хай буде мир!

 

Переглядів: 486 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА