Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Грудень » 6 » Українським Збройним силам слава нині й повік!
20:11
Українським Збройним силам слава нині й повік!

  6 грудня - День Збройних Сил України. Це  всенародне свято захисників рідної землі, які стоять на варті державного суверенітету, недоторканності і цілісності України.  Саме цього дня, 30 років тому, парламент ухвалив Закон України «Про Збройні сили України», яким встановлювалося це свято.
  З нагоди цієї дати в Кленовецькій гімназяї  було проведено ряд заходів. У класах були проведені тематичні уроки та виховні години. Класний керівник 5 класу І.Шваб провела годину спілкування «Професія – захищати Батьківщину» з метою ознайомлення  учнів з історичним минулим української армії та її сучасним. Вчителька підготувала надзвичайно цікавий та пізнавальний матеріал, була переглянута презентація, яка яскраво доповнили її розповідь. Учні написали листа герою-воїну, а Ірина Олександрівна наголосила на тому, що ми повинні знати і пам’ятати сучасних героїв. Адже саме завдяки їхній  мужності і відважності Україна залишається незалежною державою.
  Вчитель історії О.Меденці та педагог-організатор М. Неуман організували та провели для учнів 8 класу інтелектуальні змагання «На захисті Вітчизни». Метою заходу було патріотичне виховання учнівської молоді та розширення знань про Збройні сили України. Учасники змагалися в п’яти турах, що містили ряд завдань: «Прохід через КПП»,  «Знавці військової справи», «Снайпери», «Військова розвідка» та «Мозкова атака». Під час змагань хлопцям  довелося пригадати військову історію, поєднати види і роди військ, поєднати військові звання і погони, відгадати вид зброї за описом. Учасники гри показували  свою кмітливість, винахідливість та розумові здібності. Такі  інтелектуальні змагання дуже корисні, адже завдяки їм учні вчаться досягати мети у складі команди.
  Ми вітаємо воїнів, що тримають наше небо, бережуть наш спокій і бажаємо їм міцного фізичного здоров’я, успіхів у бойовій та тактичній підготовці, надійних тилів  і всіх благ! Зі святом!

 

Переглядів: 188 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Грудень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА