Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Листопад » 21 » Україна – країна гідності і свободи
21:52
Україна – країна гідності і свободи

   25 років Україна не знала війни. Наш народ пишався тим, що у буремні 90 – ті, Україні вдалося зберегти мир. Але війна не обійшла нашу державу тепер. Ще пару років тому ми з вами не знали дуже багатьох слів, пов’язаних з війною, тепер вже майже кожну родину, так чи інакше, опалило полум’я військових дій. Ще  2 роки  тому ми не особливо звертали увагу на слова «слава Україні – Героям слава», а тепер ці слова набули нового змісту. І до цих пір на території нашої держави немає спокою, після Майдану  розпочалися військові дії на Сході України, в ході яких було втрачено вже кілька тисяч життів солдат та мирних жителів.

    Слова «Слава Україні – Героям слава» перестали бути просто вітанням - це вже віддання шани найкращим, котрі у найважливіший момент нашої держави не злякалися і пожертвували собою заради своєї Батьківщини, а також є засвідченням справжнього патріотичного подвигу. Вони стали ангелами, легкокрилими, вічними, і там на небі вони разом в одному колі, сидять і шукають відповіді на запитання: «Чому так сталося? Хто відповість?»

   Наразі вже точно зрозуміло, кому ці слова адресовані, і ні в кого немає сумнівів, що ці герої – хлопці, що зі зброєю в руках захищають крихкий східний кордон України, лікарі - які в мирний час повертають поранених в АТО з того світу, волонтери - на плечах яких тримається наша армія.

  Сьогодні життя України змінюється на очах, постає стара, як ця земля, держава – вільна, незалежна, осяяна сонцем Україна. Ми всі частинка народу. Без нас усіх немає ні народу, ні історії. І нам творить нову історію держави, що займе належне місце серед вільних і рівних країн планети. Вірмо та прямуймо до своєї мети! Слава Україні!

 

Переглядів: 293 | Додав: mashkaskiba | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА