Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Лютий » 20 » Третє засідання методоб'єднання класних керівників
19:22
Третє засідання методоб'єднання класних керівників
Третє засідання методоб'єднання класних керівників відбулось, згідно плану,  19 лютого 2013 року.
Класним керівником 7 класу Меденці О.Д. була проведена відкрита виховна година на тему: «Моя гордість - Україна». Епіграфом заняття стали слова Великого Кобзаря:
Свою Україну любіть
За неї Господа моліть...
              Т.Г. Шевченко

Вчителька наголосила, що у світі нема нічого вищого, дорожчого, як рідна Батьківщина, бо вона дала нам крила для польоту, відкрила цей чарівний дивосвіт,  вона, як мати, у світі — одна. Розповіла про державні та народні символи України, про географічне розташування та визначні місця.  Учні декламували вірші, відповідали на запитання цікавої вікторини.
Свято доповнилось гарним музичним супроводом, під керівництвом муз керівника Окс М.Й. Адже, у серці українського народу завжди була пісня — весела чи журлива, жартівлива чи сумна, у ній передавали свій настрій, свою любов до рідного краю, до своєї землі,  виражені найщиріші почуття людей.
Діти разом з вчителькою складали вірш, говорили заповітні і щирі слова про Україну. Цікавим був  підсумок уроку: закінчити початок речення  «Я пишаюсь тим, що я українець, так як …»
А  закінчилось свято виконанням гімну України, у виконанні учнів та присутніх вчителів.
Педагог-організатор Неуман М.Ю. ознайомила присутніх з  доповіддю «Організація загальношкільних свят у школі», у якій зазначила, що шкільне свято є  основною формою виховної роботи. І найголовніше - шкільні свята не є окремим від шкільного життя явищем - вони  сплетені з цілісним педагогічним процесом, підпорядковуються цілям і завданням як усього шкільного колективу, так і малих шкільних об’єднань - класів, тощо. Свята повинні бути яскравими, цікавими, насиченими різноманітною діяльністю, орієнтованими як на розвагу, так і на розвиток дітей.
В ході засідання члени МО взяли участь у обговоренні доповіді «Агресивність та насильство в сім'ї»,  яку підготував класний керівник 5 класу Король В.Ю.

Матеріали заходу:
  • До виховної години "Моя гордість -  Україна":
  • Матеріали доповіді "Організація загальношкільних свят у школі":
Переглядів: 1140 | Додав: Maryna | Рейтинг: 4.1/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА