Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Листопад » 15 » Толерантність - потреба сьогодення
22:43
Толерантність - потреба сьогодення

  У рамках відзначення  Міжнародного дня толерантності та з метою формування в учнів  ціннісних установок на толерантне  спілкування та навичок толерантної поведінки, у нашій школі було проведено круглий стіл на тему: «Толерантність - потреба сьогодення».  На сучасному етапі розвитку українського суспільства виховання на ідеях толерантності набуло особливої актуальності. Сучасна вихована людина – це не тільки освічена людина, але й людина, що має почуття самоповаги і повагу до оточуючих. Проте, чи завжди ми поважаємо думки, погляди інших? Як треба поважати інших?  Проявляти нетерпимість чи бути толерантним? Про це сьогодні говорили, під час круглого столу, до  якого долучилися класні колективи, дирекція школи, педагог-організатор Неуман М.Ю. та практичний психолог Панкова Н.М.  Щоб краще розібратися в цьому питанні було створено такі відділи: юридичний, літературний, відділ досліджень, відділ довідок. Кожен відділ  виконував свої функції і під час  бесіди вносили свої міркування і пропозиції.
  У ході заняття учасники  виконували вправи, що звертали увагу на необхідність підтримувати принципи терпимості,  мирного співіснування, визначали риси толерантної людини, намагалися розгадати емоційний стан один одного, створили  емблеми та «Дерево толерантності». Всі вправи  були спрямовані на засвоєння учнями поняття «толерантність» та розуміння того,  що саме толерантна особистість під час спілкування може поступитися, прислухатися до думки інших, врахувати її, що досягнути взаєморозуміння в стосунках можна, лише дотримуючись певних норм у спілкуванні.
  Про це пам’ятаймо завжди! Щиро сподіваємося, що лише тоді, коли кожен з нас буде “озброєний” знаннями про толерантність та намагатиметься передати їх іншим людям, то світ довкола нас обов’язково зміниться. І, певна річ, на  краще.

 

Переглядів: 366 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА