Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Листопад » 16 » толерантним бути не просто, але необхідно
21:36
толерантним бути не просто, але необхідно

 

Людина, яка робить інших щасливими,

не може сама бути нещасною.

К.Гельвецій

             Як навчитися  чути, поважати думки один одного? Як уникати конфліктів? Жити дружно, спілкуватися толерантно? На ці та інші питання  шукали  відповіді учні Кленовецької ЗОШ І-ІІ ступенів.

             16 листопада 2016 року, у Міжнародний день толерантності, учні розпочали день з посмішки, дарували  добрі побажання учителям, однокласникам, перехожим на вулиці. З учнями 5 та 6 класу  відбулося тренінгове заняття якие провела практичний психолог Панкова Н.М. «Толерантність – шлях до порозуміння». Оригінальні та цікаві форми роботи допомогли учням усвідомити поняття «толерантність», виявити  ознаки толерантної людини,  відпрацювати у конкретних життєвих ситуаціях модель толерантної поведінки. Зворушливою та повчальною стала легенда про цвяхи, ця легенда допомогла усвідомити, що кожна людина індивідуальна і неповторна, але всі ми  маємо недоліки, але найголовніше, це допомогти людям виправити їх але не в якому разі не відвертатися від них.             

      Протягом тренінгу учні працювали в групах. Кожна з яких мала свої завдання, пояснити термін, пов’язаний з поняттям «толерантність». Всі були активні і зацікавлені. Завдяки годині спілкування учні усвідомили поняття «толерантність» і встановили свій рівень толерантності. Наприкінці заходу був доведено: толерантним бути не просто, але необхідно. Всі були задоволенні годиною спілкування і, безумовно, кожен отримав такі  необхідні в наш час знання. 

     

Переглядів: 314 | Додав: mashkaskiba | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА