Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2022 » Лютий » 13 » тиждень англійської мови
12:28
тиждень англійської мови

  Вивчення англійської мови – процес складний, але багатогранний і цікавий. Варто замислитись, що саме англійська мова є неповторним засобом спілкування між людьми різних національностей. Оволодіння іноземною, а саме англійською мовою, є потребою часу. Під час вивчення англійської мови ми знайомимось з традиціями і звичаями інших народів та переконуємось у неповторності власної української культури.
  З метою розширення і поглиблення лінгвістичних знань, розвитку комунікативних умінь і навичок, етичного виховання та духовного багатства у Кленовецькій гімназії з 7 по 11 лютого проводився «Тиждень англійської мови».
  Основними завданнями тижня англійської мови є удосконалення знань, вмінь та навичок отриманих на уроках, розширення світогляду та ерудиції учнів; розвиток їх творчих здібностей, самостійності, естетичних смаків; виховання любові й шанування людей свого рідного краю і країни, мова якої вивчається, а також формування вміння концентрувати увагу, логічно викладати думки, заохочувати учнів до роботи над собою; виховувати інтерес до вивчення англійської мови.
  Протягом тижня проводились такі заходи:  Брейн-ринг «Цікава англійська», урок – віртуальна подорож «Welcome to London!»,  конкурс «Найохайніший зошит», конкурс кросвордів та конкурс «Кращий декламатор». Для учнів 5- 6 класів було організовано перегляд мультфільмів мовою оригіналу з подальшим обговоренням. Учні 8-9 класів готували проект «Містами Великобританії», який успішно представили аудиторії. Діти старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам під час виконання завдань. Святкова атмосфера в школі сприяла успішній реалізації всіх завдань.Після проведення тижня були підведені підсумки. Всім учасникам була оголошена подяка за активну участь, а найерудованіші та старанні учні отримали грамоти.
  Отже, проведення предметного тижня не тільки поглибило знання з англійської мови, а й стало джерелом позитивних емоцій, мобілізації творчих зусиль і, як наслідок, підвищило мотивацію до вивчення мови та культури іншої країни.   Дякуємо учням гімназії за активну участь у проведенні тижня. Бажаємо й надалі досягати гарних результатів!

 

Переглядів: 297 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Лютий 2022  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА