Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Грудень » 26 » світ святкує різдво
11:37
світ святкує різдво

Багато століть тому, у небесах спалахнула Вифлеємська зоря, що віщувала прихід у світ любові, чистоти, віри й надії. Щороку відблиск цієї зірки запалює в будинках різдвяні свічі і в чистому голосі молитви, що летить угору, прозорий дзвін будить в наших серцях віру у добро та любов.  Різдво! Одне з найсвітліших та найкрасивіших християнських свят, яке приходить у світлі зірок, у сяйві свічок та в супроводі щирої колядки. Різдво – це улюблене свято, до якого готуємось завжди радісно та натхненно.
Традиційно, напередодні новорічно-різдвяних свят, а саме 25 грудня 2014 року у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів відбулось свято  «Світ святкує Різдво»,
Традиційно, під керівництвом заступника директора школи Переста Т.Й. та педагога-організатора Неуман М.Ю., було поставлено вертеп, де діти в театралізованій формі розповіли про історію народження Ісуса Христа. Це  чарівна історія, де добро перемагає зло, а злагода і смирення отримують винагороду як найвищі християнські чесноти. Святкова зала була переповнена, діти хвилювалися, проте гучні оплески глядачів підтримували акторів і Вертепне дійство пройшло на одному подиху. У виконанні учасників вертепу прозвучали колядки та щедрівки: «Нова радість стала», «Спи Ісусе, спи…», «Щедрий вечір, новий рік», «Прийшли щедрувати». Музичний супровід вистави забезпечила вчитель музики Окс М.Й. Свято відзначилось оригінальністю сценарію, влучним підбором та грою акторів, вдалим музичним наповненням.

У цей важкий для нашої держави час ми всі повинні пройнятися духом Різдва, любові та будувати нове життя у світлі християнських заповідей.
 

Бажаємо всім, щоб  Віфлеємська зірка наповнила домівки щастям та достатком, а серця вірою і надією на краще майбутнє і щоб новонароджений Ісус приніс в Україну мир, спокій та добро.

 

Переглядів: 402 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Грудень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА