Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Жовтень » 7 » профілактика шкідливих звичок
20:09
профілактика шкідливих звичок

  Кризові явища в українському суспільстві призвели до зростання куріння, вживання алкоголю та психоактивних речовин, розширивши витоки дитячого неблагополуччя. Ці явища отримали назву “шкідливі звички”; стали широко розповсюджені сьогодні в молодіжному середовищі та мають величезний вплив на життя підлітків будь-якої вікової групи.
   У зв'язку зі збільшенням таких асоціальних явищ серед неповнолітніх - профілактично-корекційна робота є основним напрямком виховної роботи нашого закладу. Головне завдання всіх профілактичних заходів щодо шкідливих звичок - це формування в дітей свідомого негативного відношення до вживання тютюну, алкогольних напоїв та наркотичних речовин.
   З  метою формування в учнів відповідального ставлення до власного здоров’я та усвідомлення його ціннісної значущості в нашому навчальному закладі проведено наступні  заходи:
-     вчитель основ здоров'я  Шваб І.О. розповіла учням про переваги здорового способу життя, наголосивши на тому, що здоровий спосіб життя – це найбільш перспективний напрямок збереження  здоров’я, який дає свої позитивні результати,  познайомила учнів з основними напрямками збереження і підтримання в належній формі свого здоров'я і організму в цілому;
-    практичний  психолог Панкова  Н.М. виготовила  буклети «Памۥятка про наркотики» для наочної агітації та провела бесіди «Цінуй своє життя», наголосивши на тому, що найбільша цінність людини в житті — це здоров’я, яке потрібно берегти, адже його ні за які гроші не купиш.
-    з метою  формування в учнів уявлення  про згубну дію на дитячий організм  наркотичних речовин та з метою пропаганди здорового способу життя класні керівники провели класні години  «Наркоманія –  дорога в нікуди», «Шкідливі та вкрай небезпечні звички» .
  Від того, наскільки успішно вдається сформувати і закріпити у свідомості принципи і навички здорового способу життя в молодому віці, залежить в подальшому вся діяльність, що перешкоджає розкриттю потенціалу особистості. Давайте боротися за те, щоб наше покоління, щоб наші діти і онуки жили у здоровій країні, адже що може бути дорожче ніж здоров’я. Давайте позбавлятися від шкідливих звичок!
 

Переглядів: 243 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА