Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Березень » 20 » Підвищення професійної компетентності педагогів
20:12
Підвищення професійної компетентності педагогів

  19 березня 2021 року у Кленовецькій гімназії відбулося чергове онлайн-засідання педагогічної ради на платформі Zoom на тему: "Підвищення професійної компетентності педагогів, як засіб підвищення ключових компетентностей учнів".
  Засідання почалося виступом директора школи С.Лукань з доповіддю на тему педагогічної ради. Доповнила виступ вчителька інформатики Ю. Бобела, яка наголосила, що важливими чинниками професійного зростання вчителів є: прагнення до самовдосконалення, самоосвіта, компетентність та майстерність педагога, підвищення кваліфікації (через атестацію) та іміджу, кар'єрне зростання. Продовжилося засідання представленням творчих доробків вчителями, які проходять атестацію у 2021 році.
  Вчителі С.Лукань, В.КорольН.Панкова, Т.Переста поділилися педагогічним досвідом за допомогою презентацій  на проблемні питання, які були темою дослідження педагогів.
  Перед кожним виступом дирекція школи познайомили присутніх з описом педагогічної діяльності працівників, зачитали анотацію на роботу кожного.
  Після засідання педагогічної ради відбулося онлайн-засідання атестаційної комісії навчального закладу, на якому були прийняті відповідні рішення, щодо вчителів  С. Лукань, В. КорольН. Панкова, Т. Переста.


Матеріали, що були підготовлені вчителями до педагогічної ради (презентації до виступів):
Презентація до порядку денного педради "Підвищення професійної компетентності педагогів, як засіб підвищення ключових компетентностей учнів" 

Презентація "Дидактичні ігри як засіб формування пізнавальної активності учнів на уроках географії" (Вчителька географії С.Лукань)

Презентація «Демонстраційний  експеремент, як засіб підвищення рівня знань, на уроках фізики» (Витель фізики В.Король)
Презентація «Творчі завдання на уроках української мови та літератури» (Вчителька української мови та літератури Т.Переста)
Презентація «Забезпечення якісного психологічного супроводу освітнього процесу» (Практичний психолог Н.Панкова)

 

Переглядів: 324 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА