Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Квітень » 11 » п’яте засідання методоб'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу
22:55
п’яте засідання методоб'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу

Навчально-методичне забезпечення кабінету і його використання для підвищення якості та ефективності уроку. На таку тему 9 квітня 2014 року відбулось підсумкове засідання методоб'єднання вчителів суспільно-гуманітарного циклу. 
Згідно плану засідання було проведено відкритий урок у 6 класі з музики на тему: «Народні звичаї та обряди. Писанкарство».
  Вчитель музики Окс М.Й. розпочала урок музичним вітанням. Щоб допомогти дітям краще пізнати народні звичаї і традиції, виховувати любов і пошану до них, Марія Йосипівна підготувала цікаву розповідь про історію писанкарства передаючи всім присутнім велике захоплення до цієї царини народного мистецтва. Діти дізнались, що  писанкарство  бере свій початок з сивої давнини. Писанка, як символ весняного відродження природи, відома багатьом народам світу. Учні з великою цікавістю слухали вчителя, після чого розповіли підготовлені ними різні легенди про писанки. 
Важливою частиною уроку стало прослуховування музичного твору  Л.Дичко «Українські писанки», після чого діти висловили своє розуміння даного твору. Цікавово прозвучала пісня В.Паловирі «Писанки» у виконанні учнів.
Урок було проведено якісно та професійно. Вчитель показала свою методичну та педагогічну майстерність.  Колеги побажали Марії Йосипівні надалі працювати, ділитися досвідом, і, звичайно, здібних учнів.
Такі уроки виховують у дітей не лише пошану до звичаїв і традицій нашого народу, а й залишають відбиток у пам’яті на все життя. Думаю, що цей урок залишиться у пам'яті дітей на довгі роки і вони берегтимуть цю славну традицію писанкарства для прийдешнього покоління нашої рідної землі – України!
На завершення засідання голова МО Меденці О.Д. ознайомила присутніх з доповіддю на тему засідання, підвела підсумок  роботи методобєднання  за 2013-2014 н.р. та разом з присутніми розглянули перспективний план роботи на наступний навчальний рік.

 

Переглядів: 813 | Додав: Maryna | Рейтинг: 4.4/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА