Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Квітень » 11 » П'яте засідання методоб'єднання вчителів природничо математичного циклу
00:40
П'яте засідання методоб'єднання вчителів природничо математичного циклу

  П’яте засідання методоб’єднання вчителів природничо математичного циклу відбулось у Кленовецькій ЗОШ І- ІІ ступенів 10 квітня на тему: «Компетентністний підхід в освіті»  з порядком денним:
Розвиток пізнавальних компетенцій учнів. Доповідь. (Король В.Ю.).
• Обговорення відкритого уроку з хімії у 8 класі, проведеним директором школи, вчителькою хімії Лукань С.І.
• Організація консультацій для учнів випускного класу з предметів природничо математичного циклу для підготовки учнів до ДПА.

      Розпочав засідання голова МО Король В.Ю. Він ознайомив присутніх з темою засідання і порядком денним. А також виступив з доповіддю про розвиток пізнавальних компетенцій учнів. Вчитель акцентував увагу на рушійну силу навчального процесу – надію на успіх. Навчальна діяльність має бути цікавою, приносити учням задоволення та радість, сприяти росту їх пізнавальних інтересів.
     Саме таку навчальну діяльність учнів на уроці хімії організувала Лукань С.І.у 8 класі по темі: «Типи хімічного зв’язку». Дві команди – Алмазики і Кристалики з своїми командирами впевнено і сміливо включилися в творчий процес навчальної діяльності. На початку уроку вчителька створила атмосферу успіху, налаштувала учнів на цікаву, творчу і активну працю. Епіграфом до уроку були слова Генрі Форда:
«Зібратись разом – це початок,триматись разом – це процес, працювати разом – це успіх».
       Урок узагальнення і систематизації знань про хімічні зв’язки був насичений різними активними і інтерактивними методами навчання: цікавими завданнями, схемами і таблицями, кросвордами і іграми. На кожному етапі уроку вчителькою і учнями проводилось звітування про свої успіхи. Світланою Іванівною була підготовлена надзвичайно вдала і цікава презентація, яка додала сучасності на уроці, а також допомагала вчителю в організації і проведенні уроку. Вкінці уроку були підведені підсумки , виставлені оцінки. Учні були задоволені своїми успіхами.
Вчителька  досягла поставленої мети – навчальної, розвиваючої і виховної.





 

Переглядів: 411 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА