Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Квітень » 11 » П’яте засідання методоб’єднання вчителів природничо-математичного циклу
19:56
П’яте засідання методоб’єднання вчителів природничо-математичного циклу
11 квітня у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів було проведено п’яте засідання методоб’єднання вчителів природничо-математичного циклу на тему: Педагогічна технологія «Створення ситуації успіху» при викладанні уроків природничо-математичного циклу з порядком денним:
  • Обговорення відкритого уроку з фізичної культури у 5 класі проведеним вчителькою Крисина М. І.
  • Педагогічна технологія "Створення ситуації успіху" при викладанні уроків природничо-математичного циклу - Реберка Л.Й.
  • Підсумки роботи методоб’єднання за 2012-2013 н.р. - Реберка Л.Й.
Почала засідання голова МО Реберка Л.Й., яка ознайомила присутніх колег з темою засідання і порядком денним. Продовженням засідання було обговорення відкритого уроку з фізичної культури у 5 класі, проведеним Крисиною М.І. по темі: «Спеціальні стрибкові вправи. Стрибки у висоту способом «переступання».
Цікавий, результативний, продуманий урок, насичений різноманітними видами робіт, змаганнями і естафетами, рухливими іграми, елементами гімнастики і легкої атлетики сподобався дітям і вчителям. Цілий урок був пронизаний елементами «педагогічної технології успіху». Вчителька на кожному кроці зацікавлювала дітей словом, посмішкою, жартами, нагороджувала медалями, додавала дітям впевненості у свої сили. На уроці також було використано мультимедійний супровід - презентацію з цікавими розвиваючими тестовими завданнями.

По другому питанню з презентацією виступила  Реберка Л.Й., яка звернула увагу на те, що головна мета діяльності вчителя – створити ситуацію успіху для розвитку особистості дитини, дати можливість кожному вихованцю відчути радість досягнення успіху, усвідомлення своїх здібностей, віри у власні сили. 

По третьому питанню Л.Й. Реберка відзначила, що всі члени МО брали активну участь у роботі шкільного методоб`єднання. Всі заплановані заходи були проведені згідно плану.Членами засідання було вирішено роботу методоб'єднання вважати "доброю".

Матеріали доповіді:
Переглядів: 825 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА