Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Вересень » 21 » Міжнародний день миру
20:03
Міжнародний день миру

   21 вересня – світ відзначає Міжнародний День Миру. Для дуже багатьох  людей у сучасному світі мир – це не більш ніж казкова мрія. Люди живуть у кайданах: мається на увазі в атмосфері страху.

   Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки – України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе… На Україну напав ворог. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир щоб нам завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

   У світі проголосили Міжнародний День Миру, як день загального припинення вогню і відмови від насильства. Цей день покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.

   От і сьогоднішній день у нас присвячений цій темі. З учнями були проведені виховні години та виставки малюнків, зокрема класовод третього класу Король Л.В. провела виховний захід на тему "Ми хочемо миру на Землі". Година класного керівника пройшла дуже жваво та емоційно. Мету, яку поставила перед собою вчитель: формувати в молодших школярів понять "дружба", "взаємодопомога", виховання доброзичливого ставлення один до одного - було виконано в повному обсязі.

    Шануйте і любіть свою рідну неньку - Україну, шануйте славні традиції, звичаї нашого народу. Мирного нам неба!

Переглядів: 326 | Додав: mashkaskiba | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Вересень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА