Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Червень » 2 » Літній оздоровчий табір «Кленовий листочок» розпочав свою роботу…
19:23
Літній оздоровчий табір «Кленовий листочок» розпочав свою роботу…
Організація шкільних оздоровчих таборів одна з найцікавіших і найважливіших форм роботи зі школярами в літній період. Табір виконує дуже важливу місію оздоровлення і виховання дітей.
Чудового першого червневого дня табір Кленовецької ЗОШ І-ІІ ступенів «Кленовий листочок» був відкритий. Заразом відкрився сезон літнього оздоровлення та відпочинку для школярів.
В нашому таборі на відпочинку перебуває 40 дітей. Працівники табору опрацювали інструкції з охорони праці та відпочинку в літньому оздоровчому таборі та посадові інструкції. З дітьми також проведені інструктажі з техніки безпеки. Під час роботи з дітьми важливо аби вони розвивали колективістські відносини між однолітками, розвивали творчий та спортивний потенціали, також зміцнили здоров`я та трудові навички.
Відповідно до плану роботи та режиму дня щоранку проводитимуться зарядка під музичний супровід, спортивні змагання, естафети, рухливі ігри, спортивні змагання з футболу, цікаві конкурси та екскурсії на природу.
У перший же день діти поділилися на два загони. Вони з радістю та ентузіазмом обрали назви та девізи. Учасники загонів також придумали речівки для своїх команд.
Щороку в перший день літа відзначається Міжнародний день захисту дітей - прекрасне свято радості та надії. Адже саме в дітях ми хочемо бачити здійснення своїх мрій і сподівань. Прагнемо, щоб вони росли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. Це одне з найстаріших міжнародних свят, яке відзначилось 1 червня і у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ст. Під час концерту педагогічний колектив побачили впевнену артистичність своїх вихованців. Свято було чудово організоване. Було проведено масу різних заходів, а саме читання учнями віршів, чудовими танцями хореографічного колективу школи, цікавою вікториною та піснями.
Найкращим твором присвяченим даному святу було визначено вірш:
Сьогодні день дитинства — гарне свято!
І мирне сонечко згори нам шле привіт.
Пісень і радості, та щастя так багато...
Цей гарний день святкує цілий світ!
Бо що таке дитинство? Бантики, резинки,
Книжки і фарби, м’ячики, машинки.
Це щастя й радість, що довкіл лунає...
Чого дорослим так не вистачає...
Тож повернімося в дитинство на хвилинку
І пригорнімо трепетно дитинку.
Віддаймо їй тепла свого частину
І бережімо над усе дитину.
Завершували дійство педагоги-вихователі власними виступами та побажаннями до дітей. А насамкінець начальник табору Неуман М.Ю. щиро привітала всіх ще раз з цим святом.
Перший день відкриття табору пройшов енергійно та насичено, надзвичайно сподобався дітям. Вони з таким же настроєм очікують продовження, продовження конкурсів, різних ігор та цікавих екскурсій.
Переглядів: 698 | Додав: Maryna | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Червень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА