Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Вересень » 21 » хай буде мир на всій землі!
21:16
хай буде мир на всій землі!

21 вересня  2018 року у Кленовецькій ЗОШ І –ІІ ступенів відзначили Міжнародний день миру. Цей день закликає людей замислитися про мир. Бо найбільше в світі щастя — це мир на землі, коли на ній розквітають чарівні квіти, а люди живуть спокійно, земля не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити наш край ще прекраснішим.
Цій події в нашій школі була присвячена лінійка «Хай буде мир на всій Землі», підготовлена педагогом-організатором Неуман М.Ю. З метою формування розуміння необхідності відзначення такого свята, підняття святкового настрою,  діти  отримали паперових голубів як символ миру, добра та любові, виготовлених напередодні учнями 5 класу, з надією, що ці птахи принесуть мир, припинять кровопролиття та страждання тисячі українців.
На лінійці учні пригадали і тих, хто боровся і бореться за мирне життя України, вшанували загиблих героїв нашої держави хвилиною мовчання, декламували вірші, якими  закликали до миру та спокою в Україні та в усьому світі: щоб завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було чисте та голубе, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей. Цей день закликає людей не тільки замислитися про мир, а й зробити щось заради нього.  Тому всі бажаючі взяли участь у грі «Мій внесок у справу миру»,  під час якої учні зрозуміли, що завжди повинні пам'ятати про усе добре, що в нас є, використовувати це у своєму житті, у своїх словах і вчинках, дарувати добро тим, хто поруч із нами,  довіряти один одному.
Наприкінці лінійки прозвучала молитва за мир  та  прохання до школярів шанувати рідну неньку-Україну, славні традиції й звичаї нашого народу та свято вірити у світле майбутнє своєї держави.
Все починається з самої людини, з її душевного стану, вихованості, поведінки, відчуття гармонії з навколишнім світом, з красою довкілля. Бо світ нам дістався надзвичайно прекрасний, чарівний. І треба любити цю диво-природу, захоплюватись і вміти милуватися, переживати, спостерігати і знати, для чого ми прийшли у світ. А приходить людина для добра і радості. Тому завдання у всіх людей на землі одне — творити добро и берегти Мир!
 

Переглядів: 380 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА