Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2019 » Квітень » 8 » гра-квест "День здоров'я" та благоустрій території школи
18:07
гра-квест "День здоров'я" та благоустрій території школи

   8 квітня у Кленовецькій ЗОШ І – ІІ ступенів  провели День здоров'я.

Мета дня – привернути увагу  учнів до питань збереження здоров’я, залучення підростаючого покоління до здорового способу життя.  
    В цей день учні разом з усіма педагогами  школи  взяли участь у загальношкільній грі-квест «День здоров’я».  Це – цікавий і, водночас, ефективний спосіб засвоєння школярами необхідних знань, умінь та навичок. Інтерактивні вправи, виконання яких передбачала участь у квесті, стимулюють інтерес учнів, забезпечують активне долучення всіх учасників, згуртовують колектив. У грі учні не тільки здобули нові знання, але й отримали комунікативні навички (ефективного спілкування в різних формах та умовах), вміння продуктивно працювати в команді, знаходити компроміси для досягнення загальної цілі.
   Квест – це пригоди. Кожна команда пройшла ряд станцій – етапів, де Керівники (вчителі) станцій  давали учням творчі завдання. Вони ж і оцінювали роботу і ставили бали у маршрутному листі. Знайти місце, де проходив кожен етап, можна було, тільки розгадавши підказку. Це додаткові пригоди та азарт для гравців. Учням довелось пройти такі станції: «Рух – це життя», «Цілюща абетка», «Фітоцентр», «Без права на помилку», «Мелодія здоров'я» та «Медичний кабінет», де школярі показували, як правильно надати першу домедичну допомогу в різних ситуаціях.
Комплекс вправ на спортивній станції «Рух – це життя» нагадував відомі види спорту, спонукаючи дітей в майбутньому обов’язково зайнятися футболом, баскетболом чи легкою атлетикою. Від  цих, та багато інших завдань, всі без винятку отримали безліч позитивних вражень.
При підведенні підсумків була визначена  сама: дружня, організована, креативна, критично мисляча команди, які були нагороджені  Грамотами від імені організаторів гри.
  Також, цього дня, у рамках традиційного місячника санітарної очистки, благоустрою та озеленення та  в рамках акції «Закарпаттю - чисте довкілля» в нашій школі був проведений День  благоустрою території. У заходах прийняли участь всі педагоги та учні школи, які разом впорядкували територію навчального закладу та прилеглої  території. А саме, приведено до належного стану газони, обрізано та підбілено дерева і кущі, розчищено бордюрні зони, здійснено посадку дерев, кущів, закладено клумби. Спільними зусиллями впорядковано спортивний майданчик: прибрано територію від опалого листя та сухої трави, зроблено розмітку спортивних полів  та  впорядковано сектор для стрибків у довжину. Здійснено очистку узбіччя прилеглої до школи вулиці та очищено русло потічка, що протікає поблизу нашої школи.
   Прибиранню сприяла чудова весняна погода та  розуміння того, що  наша спільна праця допоможе зробити рідну школу та рідне село ще затишнішими та чистішими. Адже, чистота – це запорука здоров’я кожної людини, а навколишня чистота – це здоров’я цілої нації. Тому, такі дні -  це можливість не тільки спільними зусиллями покращити стан навколишнього середовища, а й майбутнє нашого життя, яке залежить від нас і від того, як ми збережемо довкілля.

Переглядів: 374 | Додав: Maryna | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА