Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Грудень » 11 » Екологічне виховання учнів
16:14
Екологічне виховання учнів

  Чергове засідання методичного об'єднання вчителів природничо – математичного циклу відбулось у Кленовецькій ЗОШ І – ІІ ступенів 10 грудня 2020 року. Тема засідання: Екологічне виховання учнів. Мета. Ознайомлення з питаннями охорони навколишнього середовища.
  В ході засідання членами МО було відвідано відкритий урок з географії у 9 класі по темі: «Видобування металічних руд. Основні закономірності розміщення родовищ металічних руд. Країни з найбільшими обсягами видобутку залізних, марганцевих руд, руд кольорових, рідкісноземельних і благородних металів. Розвиток і розміщення виробництв з видобутку залізних і марганцевих руд в Україні. Розробка родовищ руд кольорових металів в Україні» у методичній майстерні вчительки географії Лукань С.І. З цікавістю і захопленням учні досліджували, вивчали, закріплювали знання про види паливних корисних копалин та географію їх родовищ; розміщення основних районів видобутку рудних корисних копалин в Україні. Учні активно виконували різні завдання – усні, письмові, практичні, - в групах і біля дошки, з використанням елементів гри у співпраці з досвідченим педагогом Світланою Іванівною. Вчителька звернула увагу на великі і перспективні родовища кольорових руд на Закарпатті. Урок пройшов на високому науково-методичному рівні з дотриманням всіх вимог сучасного уроку, з використанням цікавої, багатої відеопрезентації. 
        По актуальному питанню: «Екологічна ситуація в світі і на Україні. Екологічне виховання на уроках природничо – математичного циклу» слухали вчительку хімії і біології  Шваб І. О.
Ірина  Олександрівна  акцентувала увагу на екологічних проблемах всього людства і охорона природи - це важлива загальнодержавна і загальнонародна справа, - це обов'язок кожної людини.

Переглядів: 137 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Грудень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА