Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Жовтень » 23 » Друге засідання методоб’єнання класних керівників
20:12
Друге засідання методоб’єнання класних керівників

Друге засідання методоб’єнання  класних керівників відбулось у Кленовецькій ЗОШ І-ІІ ступенів 23 жовтня з порядком денним:
•    Відвідання і обговорення відкритої виховної години у 4 класі вчителькою Вранець В.Мна тему: «Люблю тебе мій рідний краю».
•    Доповідь на тему: «Приклад дорослих – важливе значення для виховання патріотичних почуттів у дітей».(Реберка Л.Й.).
         В нас усіх одна країна

         Найрідніша нам усім,                                            

         То- прекрасна Україна

          Нашого народу дім !

Урок було проведено на високій патріотичній ноті. Розпочався хвилиною мовчання в пам’ять героїв України, які загинули, захищаючи незалежність нашої Батьківщини.
«Куточок пам’яті» з запаленою свічкою, дитячі малюнки про мирне небо над головою, вишиванки на   діточках – все це додавало хвилювання і святих почуттів за долю своєї Вітчизни.                                                                                

Валерія Михайлівна вміло і впевнено, з любов’ю мандрувала з діточками по спадщині неньки України, по її культурним скарбам;  згадали її державні і народні символи в  віршах і піснях. У виконанні вчительки і дітей звучала  молитва до Бога з проханням зберегти і  оберігати неньку Україну.  На закінчення учні пообіцяли  любити свою Батьківщину, примножувати її розквіт своїми успіхами.                                                                                                   Підготовлена вчителькою змістовна презентація  додала патріотичності і сучасності до уроку.
З доповіддю на тему:  «Приклад дорослих – важливе значення для виховання патріотичних почуттів у дітей» виступила  Реберка Л.Й.

Людмила Йосипівна зосередила увагу на  вихованні у дітей почуття патріотизму, національної гордості за Україну на вікових національних традиціях, через героїчні сторінки історії  на прикладах героїв Української держави в сім’ї, в дошкільних і шкільних навчальних закладах.


Пропонуємо матеріали заходу  

Переглядів: 482 | Додав: Lydmyla | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА