Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Квітень » 8 » день здоров'я
19:51
день здоров'я
Безцінний скарб, що ми здоров’ям звемо,
Із юних літ нам треба берегти.
Адже нічого більше нам не треба,
Щоб тільки всі були здорові ми.
Такі слова стали девізом Дня здоров'я, який відбувся 08 квітня 2013 року у Кленовецькій  ЗОШ І-ІІ ступенів, приурочений Всесвітньому дню здоров’я.
В його рамках вже стало традицією,  щорічно до 7 квітня, проводити спортивні заходи з метою привернути увагу кожного учня школи на необхідність приділяти увагу зміцненню свого здоров’я.  Адже потреба бути здоровим – основна для людини, тому необхідно створювати певні умови для збереження здоров’я дітей.
В рамках  даного свята вчителькою  фізичного виховання Крисиною М.І. та вчителькою основ здоров'я Шваб І.О. були проведені різноманітні ігри на свіжому повітрі. Діти залюбки приймали участь у різних змаганнях. Виконували різні гімнастичні вправи, грали у волейбол, бадмінтон. Особливо активно пройшов матч футболістів між хлопцями 8 - 9 класів. На шкільному спортмайданчику вирували  пристрасті,  як на справжньому  футбольному  матчі.
Учні школи цей день запам’ятають надовго, адже отримали безліч емоцій, позитивних вражень. А рухливі ігри на свіжому повітрі додали дітям енергійності та бадьорості. З гарним настроєм та великим задоволенням закінчився цей святковий день. Щасливі обличчя дітей, море позитивного настрою  та гучні оплески засвідчили, що дітям дуже подобаються подібні заходи. 
Кожен клас отримав подяки за участь у Дні здоров'я, які поповнять їх класні куточки. А  найбільш активних учасників  було нагороджено грамотами, а саме: 
  • Кінч Владислава – 5 клас;
  • Гедеон Марину – 5 клас;
  • Садварі Яну – 6 клас;
  • Кохан Іванну – 7 клас;
  • Тороні Павла – 8 клас;
  • Блищак Едуарда – 9 клас.
Скільки радощів було на обличчі дітей.
Тож вітаємо переможців і не забуваймо, що здоров'я – найдорожчий скарб, і згадувати про нього потрібно не раз у році! Бережіть здоров'я, зміцнюйте і примножуйте його.

Переглядів: 552 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Квітень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА