Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Лютий » 14 » День Святого Валентина
22:28
День Святого Валентина
14 лютого – "найтепліший" день року! Адже саме в цей день, день всіх закоханих,  кожен дарує комусь  трішечки тепла, любові і добра. У День Святого Валентина заведено дарувати одне одному «валентинки» — вітальні листівки в вигляді сердечок, з добрими побажаннями, словами кохання, чи просто жартами,  які не підписують, і той, хто отримує, повинен сам здогадатися, від кого вони. Цього року, за традицією школи, протягом тижня  діяла «скриня привітань»,  де кожен бажаючий мав можливість привітати своїх друзів. Школу прикрашали стінгазети, вислови про кохання,  «валентинки» виготовлені своїми руками. Доречі,  переможницею у конкурсі «валентинок», стала учениця 5 класу Кость Катерина.
Для учнів 5, 6 класу було організоване  розважальне шоу під назвою: «Поки-що не любов,  але вже не з першого погляду».
Учні взяли участь у різних конкурсах, де виявили неабиякі таланти. Вони зізнавалися в коханні, співали, танцювали, демонстрували акторську майстерність. Ведучі свята Данчо Крістіна та Сарканич Іван розповіли всім, як святкують День закоханих у різних країнах світу. Цікавою була розповідь учнів 5 класу Чобаль Юлії та Кость Еріки про історію свята.
Свято допомогло дітям дізнатися багато нового один про одного, міцніше здружитися і, сподіваємось, покращило всім настрій. Педагог-організатор Неуман М.Ю. привітала пари-переможці та нагородила їх відповідними титулами. Переможцями розважального шоу стали Мальованик Олександр та Туріс Андріана. Вітаємо переможців.
День був переповнений позитивними емоціями!  Учні довели, що вміють, не тільки  вчитися, але і відпочивати. 

Переглядів: 525 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Лютий 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА