Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2021 » Березень » 12 » День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя
18:12
День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя

  Для вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території — в АР Крим та місті Севастополі,  Президент Володимир Зеленський підписав Указ про встановлення 26 лютого в Україні Дня спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя.
  З цієї нагоди та в рамках реалізації Концепції національно-патріотичного виховання, з метою підвищення патріотичного духу та поширення правдивої інформації про участь мешканців Кримського півострову в обороні своєї землі від агресора  у Кленовецькій гімназії класними керівниками було  проведено  інформаційні онлайн-години:  «Крим - Україна. Патріотизм не вбито», «Окупація Криму. Рух Опору», організовано перегляд презентацій та відео "Як це було" та "Крим - погляд з середини". Завдяки проведеним заходам учні пригадали поняття «Громадянин України», «окупація», «анексія», ознайомилися з хронологією подій лютого-березня 2014 року в Криму, з героїчним спротивом українців проти агресії російських окупантів, зробили висновок, що Народ, який пройшов тяжкий шлях до свого відродження – не поставити на коліна, не зламати. Як «неопалима купина», він буде відроджуватись знову і знову. Цей народ має право жити в своїй країні, має право на вибір, має право на спротив. В закладі також проведно конкурс малюнків «Крим – це Україна».
  Повернення Криму до України – це не тільки наша спільна мрія. Це – запорука безпеки на планеті, відновлення віри, віри у міжнародне право і справедливість.

 

Переглядів: 216 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Березень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА