Меню сайту
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 144
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода
Свята та Події
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2020 » Січень » 22 » день соборності України
21:40
день соборності України

  Серед знаменних дат календаря 22 січня – День соборності України, дата, яка здійснила віковічні мрії, якими жили і за які вмирали кращі сини України. Вона стала датою проголошення Акту Злуки УНР та ЗУНР. Напередодні Дня соборності України в школі було проведено навчально-виховний  захід у форматі брейнг-рингу з метою поглиблення знань учнів про Україну як державу зі своєю історією, культурою, народними звичаями та традиціями; виховання національної свiдомостi учнів. Інтелектуальна  гра відбулась  між командою «Патріоти» (8 клас) та командою «Борці» ( 9клас) та складалась з п'яти конкурсів: історичний, літературний, географічний, народознавчий та асоціативний.
  Учасники за кількома фактами мали відгадати історичні події, написати, чиї портрети зображено на грошових купюрах, пригадати письменників за уривками з твору та ін. Незважаючи на всі труднощі, кожен гідно представив свій клас та показав глибокі знання з географії, літератури та історії  України. Учні  демонстрували  вміння бути зібраними, уважними, працювати в команді.  За результатами гри  І місце посіла команда «Патріоти», ІІ місце – команда «Борці».  На закінчення заходу учні мали змогу переглянути відео «Україна з висоти пташиного польоту» та переконатись, що українська держава, має великий природний, економічний, культурний, інтелектуальний потенціал та спроможна знайти належне місце серед народів Європи і світу. Після заходу учні об’єднались за руки в урочистому флешмобі „В єдності дій і соборності душ”.
   Віримо в те, що територіальна цілісність України навіки залишиться непорушною. Адже вона скріплена кров’ю мільйонів незламних борців минулого століття і тих, хто і зараз веде боротьбу з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави, на сході України.

 

Переглядів: 201 | Додав: Maryna | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Час
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Важливі сайти
___
___
___
ПедПРЕСА